Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

TOEGANGSPRIJZEN DE TREFFERS 1

Entreeprijzen bij eerste elftal wedstrijden

ENTREE PRIJS SEIZOEN 2023/’24
STAANPLAATSEN  
Staanplaats 12,50
Staanplaats jeugd t/m 14 jaar’/ 65+ 7,50
THEO EIKHOLT TRIBUNE  
Tribune zitplaats,

 

Vak Midden (luxe stoel)

17,50
Tribune zitplaats,

 

Vak Noord / Zuid (kuip stoel)

15,00
Tribune zitplaats, jeugd t/m 14, 65+

 

Vak Midden (luxe stoel)

12,50
Tribune zitplaats jeugd t/m 14, 65+

 

Vak Noord / Zuid (kuip stoel)

10,00
DE TREFFERSLEDEN  
Zitplaats los, toeslag*

 

Vak Midden (luxe stoel)

5,00
Zitplaats los, toeslag*,

 

Vak Noord / Zuid (kuip stoel)

2,50

*Leden kunnen op vertoon van een geldige ledenpas bij thuiswedstrijden een ZITtribunekaart aanschaffen voor € 5,= (LUXE STOEL)  / € 3,= (KUIPSTOEL)

Op = op.

Voor bijzondere wedstrijden, zoals bijvoorbeeld wedstrijden in het KNVB-bekertoernooi of tegen een BVO kunnen afwijkende regels en tarieven gelden.

SEIZOENKAART ZITTRIBUNE NIEUWE PRIJZEN

PRIJS 2023/’24
Soort stoel Voor leden Voor sponsoren
Luxe stoel 70 70
Kuip stoel 50 50

De volgende richtlijnen gelden daarbij:

  • Leden hebben alleen op (persoonlijk) vertoon van leden pas gratis toegang.
  • Alleen KNVB officials die bij de wedstrijd een officiële functie hebben, hebben gratis toegang tot wedstrijden.
  • Voor bepaalde KNVB bekerwedstrijden worden volgens de gestelde regels 35 vrijkaarten aan de tegenstander gestuurd. Dit zijn 25 staanplaatsen en 10 genodigden kaarten (zitplaatsen).
  • Alleen bij competitiewedstrijden geldt op vertoon van de Bestuurspas Tweede Divisie gratis toegang.
  • De hoogte van de toegangsprijzen bij bekerwedstrijden zijn gelijk aan de normale prijzen bij competitiewedstrijden. Indien andere prijzen van toepassing zijn wordt dit vooraf door bestuur duidelijk gecommuniceerd.
  • Bij bijzondere wedstrijden (bijv. een vriendschappelijke wedstrijd tussen De Treffers en een BVO of een wedstrijd tussen niet-Treffers elftallen) zal vooraf over toegangsreglement en prijzen worden gecommuniceerd. In het algemeen geldt dat eenieder toegang krijgt op vertoon van toegangskaart en geldt er dus voor niemand vrij entree.
  • Ten aanzien van de zittribune geldt dat men toegang heeft op vertoon van de zittribune toegangskaart of op persoonlijk vertoon van ledenpas met zittribune plaatsaanduiding of Business Club Zuid lidmaatschap met zittribune plaatsaanduiding. Indien naast de zittribune kaarthouders nog plaats op de tribune is, hebben bepaalde sponsoren ook toegang tot de zittribune, echter deze hebben geen vastgestelde zitplaats.
  • Bij drukke wedstrijden is het van belang dat bij de vrije verkoop van zittribune kaarten rekening wordt gehouden met het aantal beschikbare vrije plaatsen.
  • De eerste 2 rijen van de luxe stoelen van de zittribune zijn gereserveerd voor genodigden.

Supporters bezoekende vereniging


Thuiswedstrijden van De Treffers 1 zijn alleen tegen betaling (uitgezonderd De Treffers-leden) te bezoeken. Indien noodzakelijk wordt een zogenaamd bezoekersvak ingericht. Dit zal tijdig in een vooroverleg met betrokken partijen worden afgestemd. Wij kunnen dan de supporters via een aparte ingang het sportpark laten betreden. Op aanvraag kunnen wij een supportersbus apart laten parkeren op een daarvoor bestemde parkeerplaats.

Bestuur en sponsoren

Voor wedstrijden in de tweede divisie worden geen vrijkaarten ten behoeve van bestuur, sponsoren, spelers, clubfotografen, clubredacteuren, etc. verstrekt. Elke club is in het bezit van 25 Tweede Divisie toegangskaarten welke zij kan gebruiken als toegangsbewijs voor deze wedstrijd. De businessclub is alleen toegankelijk voor leden van Businessclub-Zuid en hun genodigden. Bestuursleden van de bezoekende vereniging hebben ook toegang tot de businessclub op vertoon van een geldige Tweede divisie-pas. Voor de bestuursleden van de bezoekende vereniging kunnen wij, indien daartoe behoefte bestaat, een aantal zitplaatsen op de Theo Eikholt Tribune reserveren. Mocht hiertoe behoefte bestaan voor bestuursleden dan horen wij dit graag vooraf. Wij zullen ons best doen het aantal gewenste stoelen voor onze gasten vrij te houden. Garanties kunnen wij echter niet geven gelet op het beperkt aantal beschikbare zitplaatsen.

Technische staf, spelersgroep, begeleiding


Er bestaat binnen het amateurvoetbal geen reglement uit hoeveel personen een selectie, technische staf en begeleiding van een bezoekende vereniging mag bestaan. Vooralsnog houden wij, bij aankomst van de spelersbus, een aantal van maximaal 25 personen aan dat zonder toegangsbewijs ons sportpark kan betreden. Gelieve hier rekening mee te houden. Overige personen niet behorende bij de technische staf, spelersgroep en elftalbegeleiding dienen entree te betalen.

Bepaling entreeprijzen


De entreeprijzen worden in het bestuur voor aanvang competitie vastgesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met de adviesprijzen van de Coöperatieve Vereniging Tweede en Derde Divisie (voorheen Coöperatieve Vereniging Topklasse).