VRIJWILLIGERS

Vrijwilligers

Vrijwilligers, de basis van onze voetbalvereniging. Dankzij de vrijwilligers is het voor De Treffers mogelijk om het eerste elftal op topniveau te laten presteren en de jeugd te kunnen laten genieten van het voetbal.
Denk hierbij aan de vrijwilligers in de kantine, hier staan onze medewerkers meerdere dagen per week voor je klaar. Ook de maandaggroep is een belangrijke schakel binnen De Treffers. Zij verrichten vooral op maandag allerlei klusjes op het sportpark. De scheidsrechters moeten natuurlijk ook niet vergeten worden. Zij zorgen er elk weekend opnieuw voor dat de wedstrijden van de jeugd in goede banen geleid worden. De club zou ook niet geweest zijn wat het nu is zonder de terreinmeesters. Deze terreinmeesters verzorgen de kleedkamerruimte na afloop van iedere trainingsavond of wedstrijddag. Deze mensen zijn natuurlijk niet de enige vrijwilligers van onze club. De trainers, de leiders en mensen in het bestuur vallen hier ook onder.
Zonder al deze vrijwilligers hadden we nu niet zo’n mooie club gehad.

 

Vrijwilliger worden?

Onze club bestaat dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Wij zijn hier heel erg blij mee, maar we kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de club? Neem dan eens contact op met operations@detreffers.nl. Hier kun je aangeven wat je graag zou willen doen en hoeveel tijd je hiervoor beschikbaar hebt. Wij zullen dan samen kijken welke functie bij jou past. Je kunt ook een bijdrage leveren op projectbasis. Onderstaande de vacatures waar we in ieder geval mensen voor zoeken:

Secretariaat
Archief medewerkers

Financiën
Controller
Financieel administratief medewerker (contributie-inning)

PR & Communicatie
Omroepers
Redactiemedewerkers
Webmaster

Operations
Kassamedewerkers
Controle hoofdtribune
Stewards

Commercie
Accountmanagers
Administratief medewerker

X