Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

VRIJWILLIGERS

Vrijwilligers

Vrijwilligers vormen gezamenlijk de basis van onze voetbalvereniging. Dankzij de vrijwilligers is het voor De Treffers mogelijk om het eerste elftal op topniveau te laten presteren en de jeugd te  laten genieten van het voetbal.
De Treffers heeft gelukkig veel vrijwilligers. Denk hierbij aan de vrijwilligers in de kantine die meerdere dagen per week voor je klaar staan. Ook de maandaggroep is een belangrijke schakel binnen De Treffers. Zij verrichten vooral op maandag (vandaar de naam) allerlei klusjes op het sportpark. De scheidsrechters moeten natuurlijk ook niet vergeten worden. Zij zorgen er elk weekend opnieuw voor dat de wedstrijden van de jeugd in goede banen geleid worden. De club zou ook niet geweest zijn wat het nu is zonder de terreinmeesters. Zij verzorgen de kleedkamerruimte na afloop van iedere trainingsavond of wedstrijddag. Deze mensen zijn natuurlijk niet de enige vrijwilligers van onze club. De trainers, de leiders en mensen in het bestuur en de commissies vallen hier ook onder. Zonder al deze vrijwilligers hadden we nu niet zo’n mooie club gehad!!!!

Vrijwilliger worden?

Wij zijn erg blij met al onze vrijwilligers, maar we kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de club? Neem dan eens contact op met operations@detreffers.nl. Hier kun je aangeven wat je graag zou willen doen en hoeveel tijd je hiervoor beschikbaar hebt. Wij zullen dan samen kijken welke functie bij jou past. Je kunt ook een tijdelijke bijdrage leveren bijvoorbeeld bij een project van De Treffers. Voor onderstaande vacatures zoeken we in ieder geval mensen:

Secretariaat
Archief medewerkers

Financiën
Controller
Financieel administratief medewerker (contributie-inning)

Operations
Controle hoofdtribune
Stewards

Commercie
Accountmanagers
Administratief medewerker