WEBSHOP

Webshop

De Treffers heeft tegenwoordig ook een digitale plaats waar je terecht kan voor al je kleding van De Treffers. Van shirts tot sokken,  er is van alles te vinden. Dus, als u nog kleding of andere attributen van De Treffers nodig heeft, dan is dit de plek waar u moet zijn!

Wilt u een team sponsoren? Neem dan contact op met de coördinator kledingsponsoring Nicole Wijers op nummer 024-307 45 73.

KIJK HIER VOOR > WEBSHOP DE TREFFERS

 


Bestelinfo

Onze leden kunnen sportartikelen van het merk Patrick met een mooie korting kopen via de webshop van Brandsfit. De webshop is te vinden op de homepagina van onze website.

De Treffer leden alsook  fans van De Treffers kunnen  Patrick kleding bestellen tegen een zeer scherpe prijs! Het enige wat jullie hoeven te doen is de kortingscode  KORTING ingeven.

Om de korting van te ontvangen op de bestelde artikelen, moet je zelf de kortingscode ingeven bij het bestellen.  Hiervoor is een speciaal vakje op de bestelpagina aangemaakt.

Let op: Als je dit vergeet, kun je achteraf niets meer claimen!!

Het is zeer belangrijk dat de kortingscode steeds wordt ingevuld om de korting van 15% te kunnen ontvangen. Wanneer de kortingscode wordt vergeten, kan het verschil niet meer worden verrekend.

De bovenstukken worden standaard bedrukt met het clublogo van De Treffers, dit is echter niet mogelijk voor de accessoires en onderstukken. De kosten hiervoor bedragen EUR 4,95 excl. btw. Deze drukkosten worden automatisch bij de bestelling gezet.

De gepersonaliseerde shirts kunnen niet worden geretourneerd, dit is daarentegen wel mogelijk voor de niet-bedrukte onderstukken en accessoires mits een voorafgaand akkoord van de customer service.

Indien u een retour wenst te doen, dient u een e-mail te sturen naar info@brandsfit.com met de reden van retour, de naam van het product, de kleur en maat. Pas na het akkoord van customer service kan u de te retourneren goederen opsturen, de verzendkosten dient u zelf te betalen.

Van elk artikel dat je besteld en betaald gaat er provisie naar De Treffers, dus je steunt ook nog je club door jouw sportartikelen bij De Treffers Webshop te bestellen!

Een echte win-winsituatie dus.

X