Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

WEBSHOP

Webshop

De Treffers heeft een digitale plaats waar je terecht kan voor al je kleding van De Treffers. Van shirts tot sokken,  er is van alles te vinden. Dus, als je nog kleding of andere attributen van De Treffers nodig heeft, bijvoorbeeld om kado te doen….. dan is dit de plek waar u moet zijn!

Wilt u een team sponsoren? Neem dan contact op met de coördinator kledingsponsoring Nicole Wijers op nummer 024-307 45 73.

KIJK HIER VOOR > WEBSHOP DE TREFFERS

 


Bestelinfo

De Treffer leden en ook fans van De Treffers bestellen hun Patrick kleding tegen een zeer scherpe prijs! Het enige wat je hoeft te doen is, bij het bestellen, de kortingscode KORTING in te geven.
Hiervoor is een speciaal vakje op de bestelpagina aangemaakt. Let op: Als je dit vergeet, kun je achteraf niets meer claimen!!

De shirts / trainingsjassen worden standaard bedrukt met het clublogo van De Treffers, broeken en andere accessoires worden alleen tegen betaling bedrukt. De kosten hiervoor bedragen EUR 4,95 excl. btw. Deze drukkosten worden automatisch bij de bestelling gezet.

Alleen onbedrukte kleding kan worden geretourneerd, mits de customer service van Brandsfit, hiervoor akkoord heeft gegeven. Stuur daarvoor een e-mail naar info@brandsfit.com met de reden van retour, de naam van het product, de kleur en maat. De verzendkosten betaal je zelf.

Met het kopen van de artikelen krijgt de club provisie naar De Treffers, dus je steunt de club door jouw sportartikelen bij De Treffers Webshop te bestellen! Een echte win-winsituatie dus.