Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Business Club Zuid

Business Club Zuid

Wij zijn trots op onze, 125 leden tellende, actieve business club; Business Club Zuid. We hebben een gevarieerd scala aan leden; grote bedrijven, kleine zelfstandige ondernemers, MKB-ers en andere voetballiefhebbers met een zakelijk belang. De zijn zowel uit de regio afkomstig als ver daarbuiten. Het zijn Treffers-supporters in hart en nieren of ‘gewoon’ zakelijke leden. Wat de intentie van een business clublid ook is, uiteindelijk is deelname altijd goed voor zaken.

Iedere thuiswedstrijd is er een netwerkbijeenkomst in de speciale business club ruimte op Sportpark Zuid. De ideale plaats om netwerkpartners op een informele manier te ontmoeten en gezamenlijk iets te eten en te drinken. Daarnaast worden er ook met regelmaat speciaal voor Business Club Zuid-leden activiteiten georganiseerd met als doel hun zakelijke netwerk te vergroten. Het nuttige wordt hierbij met het aangename gecombineerd. De speciale Business Club Zuid-app vormt het digitale platform voor de leden. Zo ben je betrokken bij de club en blijf je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

In contact

Bent u benieuwd op welke manier uw bedrijf aan onze mooie club verbonden kan zijn? Neem vrijblijvend contact op met commercie@detreffers.nl en laat u door een van de accountmanagers informeren over de zakelijke mogelijkheden die het beste bij uw bedrijf passen. U kunt ook contact opnemen met de voorzitter van Business Club Zuid, Wim Zwitserloot. Hij is te bereiken via Wim@Zwitserloot.com.