Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

ACCOMMODATIE

Sportpark Zuid

Sportpark Zuid, soms ook kortweg Zuid, is de accommodatie van onze club. Sportpark Zuid is een multifunctionele accommodatie waarvan ook Judovereniging Groesbeek gebruik maakt en de buitenschoolse opvang BSO Zuid. Voor bewoners van Pluryn is het een locatie voor dagbestedingstrajecten. 

Het sportpark heeft vier voetbalvelden waarvan twee kunstgrasvelden.Er wordt gewerkt aan het realiseren van een derde kunstgrasveld.
Het hoofdveld beschikt over een lichtinstallatie van 80.000W.
Er zijn 400 overdekte zitplaatsen en 800 overdekte staanplaatsen.
In totaal is er plaats voor 4700 toeschouwers.
Het clubgebouw is bereikbaar onder nummer: 024 – 3971600 / Bestuurskamer: 024 – 3977049
In overleg is Sportpark Zuid beschikbaar voor gebruikers of evenementen van buiten de vereniging.
Neem voor de mogelijkheden contact op via secretariaat@detreffers.nl.

De kantine 

Welkom in de gezelligste kantine van Groesbeek!

In ons multifunctionele clubgebouw is de kantine het kloppende hart en de gezellige huiskamer van onze club. Gastvrouw Antoinette Gerrits zorgt ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt en staat samen met haar team graag voor je klaar. Elke dag is er van alles te beleven; ouders drinken graag een bakje koffie tijdens de trainingen van hun kinderen, (senioren)teams blijven gezellig hangen na hun training, het fungeert als supportershome rondom de wedstrijden van het eerste elftal en het is de locatie waar leden van Business Club Zuid en sponsoren elkaar ontmoeten. Jaarlijks zijn er terugkerende activiteiten zoals de carnavals- en vrijwilligersavond. De donderdag is bij uitstek een hele gezellige clubavond. Dan wordt er gebiljart, gekaart en is er korting op de consumpties. Kom ook eens langs en proef de gezellige sfeer!

Op wedstrijddagen is ook de cafetaria ‘Lekker & Gezond’ geopend. Hier gaan naast snacks de lekkerste gezonde broodjes en huisgemaakte verse soepen over de toonbank. In de kantine kun je met munten of met pin betalen. Er hangen twee muntenautomaten (pin en contant) in de kantine en munten kosten € 2,60.

De kantine van Sportpark Zuid leent zich eveneens prima als uitvalsbasis voor sport- en bedrijfsevenementen. Deze kunnen vanuit De Treffers georganiseerd worden, en ook vanuit andere externe partijen zoals Groesbeeks Gruwelijkste. Iedereen is van harte welkom en voor meer informatie kun je je wenden tot secretariaat@detreffers.nl.

Openingstijden van de kantine

Maandag 18.00 uur – 22.30 uur
Dinsdag 18.00 uur – 22.30 uur
Woensdag 18.00 uur – 22.30 uur
Donderdag 18.00 uur – 01.00 uur (Clubavond)
Vrijdag 18.00 uur – 22.30 uur
Zaterdag 08.00 uur – 21.00 uur (Bij thuiswedstrijd tot 24.00 uur)
Zondag 08.00 uur – 14.00 uur (Bij thuiswedstrijd tot 21.00 uur)

Vergaderen op Zuid

Plan jouw vergadering online! Natuurlijk is het ook mogelijk in de kantine een vergadering te plannen bij een van onze medewerkers.
Reserveer hier jouw vergadering:

  Vul alle benodigde informatie in het textblok:

  • Welke ruimte (Bestuurskamer, vergaderruimte-zuid, vergaderruimte-noord)

  • Aantal personen

  • Begintijd (uu:mm)

  • Eindtijd (uu:mm)

  • Datum (dd-mm-yy)

  • en de reden