Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

INFO LIDMAATSCHAP

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van sv De Treffers!

Iedereen kan lid worden van sv De Treffers onafhankelijk van leeftijd, geslacht, afkomst, spelend of niet spelend lid. Om aan te melden als lid, klik hier.

Wellicht heb je vragen als: “Mijn zoon of dochter wil graag bij De Treffers voetballen, hoe regel ik dat?”, “Hoeveel contributie moet ik betalen?”, “In welke leeftijdsgroep kom ik terecht?”, etcetera. We hopen dat je op deze pagina het antwoord op jouw vraag vindt. Indien dit niet het geval is en je hebt vragen met betrekking tot: teamindeling, trainingstijden of voetbal in het algemeen, stel deze dan uitsluitend aan  jeugdsecretariaat@detreffers.nl.

Voor alle vragen over het lidmaatschap en contributie mail je naar: ledenadministratie@detreffers.nl. Let wel op dat wij een actueel e-mailadres van je nodig hebben i.v.m. de beantwoording van vragen. Het postadres van de ledenadministratie: sv De Treffers, t.a.v. ledenadministratie, Postbus 60, 6560 AB Groesbeek.

Aanmelding standaard teams

Als jouw aanmelding bedoeld is om aan te melden voor een standaard team zoals bijv. JO19-1, JO17-1, etc. dan volgt er eerst een gesprek met onze hoofd jeugdopleiding of een lid van onze technische jeugdcommissie. Tijdens dit gesprek wordt bekeken of je in aanmerking komt voor één of meerdere proeftrainingen. Daarna laten we je weten of je voor het gewenste team in aanmerking komt en heb je zelf de keuze om je aanmelding definitief te maken of te annuleren.
Als het een aanmelding voor niet standaard teams betreft hoef je niets te doen en wordt je aanmelding direct verwerkt.

En dan ben je lid, en dan….?

Als alles geregeld is, kun je gaan voetballen. Van je teamleider krijg je te horen, wanneer je moet trainen en wanneer er wedstrijden zijn. Als je meer wilt weten over onze vereniging, de afspraken die we onderling gemaakt hebben, wat je rechten, maar ook wat je plichten zijn, kijk dan eens verder op de website. Daar staat nuttige informatie voor leden, ouders en vrijwilligers.

Wijzigingen in (contact-)gegevens

Het doorgeven van wijzigingen van je (contact-)gegevens kan het hele jaar door bij voorkeur via het contactformulier onder ”wijzigingen doorgeven” of via ledenadministratie@detreffers.nl. Let wel er wel op dat wij een actueel e-mailadres van je nodig hebben.

Lidmaatschapskaart 

  • De lidmaatschapskaart geeft onder andere recht op vrije toegang voor competitiewedstrijden van het eerste elftal, vaak krijg je reductie op de toegangsprijs van bijzondere wedstrijden;
  • Zorg vooral dat je deze kaart kunt tonen, wanneer daarom wordt gevraagd bij de ingang van het sportpark;
  • Hiermee voorkomen we dat “niet leden” ten onrechte vrije toegang hebben tot wedstrijden, waarbij entree wordt geheven;
  • Bij gebruik kan legitimatie worden verlangd;
  • Bij verlies wordt € 5,00 in rekening gebracht;
  • Bij opzegging van het lidmaatschap dien je de lidmaatschapskaart bij de ledenadministratie in te leveren;
  • De lidmaatschapskaart wordt uitgegeven door en blijft eigendom van s.v. De Treffers.