Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

CONTACT

Adresgegevens

Sportpark Zuid,
Nijerf 1, 6562 KW
Groesbeek

Route naar ons sportpark »

Correspondentieadres:
Postbus 60,
6560 AB Groesbeek

Telefoon:
024-3971600
024-3977049

Secretariaat

John MeeussenAlbert van de Poll
SecretarisJeugdsecretaris
secretaris@detreffers.nljeugdsecretariaat@detreffers.nl

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat draagt zorg voor de werkzaamheden die betrekking hebben op de planning van de te spelen wedstrijden in de competitie, beker, vriendschappelijk of op toernooien.
Onderstaande personen zijn als wedstrijdsecretaris werkzaam binnen de vereniging.

Jeugd
Albert van de Poll: wedstrijdsecretaris-jeugd@detreffers.nl

Senioren 
senioren@detreffers.nl

Zondag 1
Giel Jacobs: wedstrijdsecretariaat@detreffers.nl

Contact opnemen


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.


  Senioren

  Op vrijdagavond speelt een elftal mee in de 7 tegen 7 competitie. Op de zaterdag voetballen 6 herenteams en een damesteam in KNVB verband. Op zaterdag speelt ook de Alte Herrenploeg in zelf opgezette “wilde” competitie. En op zondag speelt een dameselftal.

  Wil jij ook in competitieverband komen voetballen? Of zoek je een sportomgeving waarin je niet alleen in teamverband fit kunt blijven maar waar het ook nog eens gezellig is? Meld je aan bij de seniorencommissie via senioren@detreffers.nl.

  Jeugd

  Jeugdvoetbal neemt bij De Treffers een zeer belangrijke plaats in. De jeugd heeft immers de toekomst, nietwaar? En die toekomst zien we zonnig in bij onze club. Elk jaar proberen we om talenten die diverse jeugdelftallen hebben doorlopen door te laten stromen richting het O21-team en bij succes vervolgens naar het eerste team. 
  Maar er is bij De Treffers niet alleen plaats voor jonge voetballers met talent. Voor iedereen die bij ons speelt moet het plezier het belangrijkste onderdeel zijn van het voetballen. Daarom worden er naast het voetballen ook veel activiteiten georganiseerd voor onze jeugd.
  Als je kind wil gaan voetballen en je kiest voor onze club, dan kies je voor het zwart rode gevoel dat staat voor kwaliteit, eenheid en spelvreugde want daar staan wij voor!

  Kinderen die kennis willen maken met het voetbal zijn bij De Treffers van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met jeugdsecretariaat@detreffers.nl.

  Toernooien

  Ieder jaar organiseert De Treffers haar eigen toernooi voor de O13-, O12-, O11-, O10-, O9-, O8- en O7-teams. Deze drukbezochte toernooien trekken ook altijd veel publiek.

  De Treffers Toernooiencommissie

  Klik hier voor de link naar onze facebookpagina.

  Voor meer informatie stuur je een email naar detreffersjeugdtoernooien@gmail.com