Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Willem den Dekker nieuwe versterking voor volgend seizoen

De Treffers heeft met Willem den Dekker een nieuwe (aanvallende) middenvelder vastgelegd voor komend seizoen. Willem is 23 jaar en maakt de overstap van Derdedivisionist Gemert.

Willem begon zijn voetbalcarrière in zijn geboortedorp bij RKVV Erp, speelde drie jaar in de jeugdopleiding van FC Den Bosch en keerde daarna weer terug naar Erp. Als 16-jarige maakte hij al zijn debuut in de eerste selectie van de destijds Tweede Klasser. Vanaf het seizoen 2018-2019 komt Willem uit voor Gemert en na vier jaar in het zwart-wit, speelt hij volgend seizoen in het rood-zwart. Willem legt zijn keuze voor De Treffers als volgt uit: “Mijn gevoel was vanaf het eerste moment goed bij De Treffers. De Treffers is een aansprekende naam in het amateurvoetbal en na vier jaar bij Gemert was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd al willen kijken waar mijn plafond ligt en de Tweede Divisie is een hele mooie competitie om mezelf te bewijzen.”

Dat Willem de Derde Divisie inmiddels is ontgroeid bewijzen zijn statistieken. De middenvelder speelde dit seizoen zeventien wedstrijden voor Gemert en scoorde hierin zeven keer. In december maakte Willem in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag indruk door twee keer te scoren. Tot dusverre speelde Willem 73 wedstrijden voor Gemert en scoorde hij 27 keer. Zijn scorend vermogen noemt Willem een van zijn sterke punten. “Ik heb eigenlijk op iedere positie op het middenveld gestaan en ik ben een echte box-to-box speler. Ik maak dus veel meters, kom vaak voor de goal en sta dan ook geregeld op de goede plek”, aldus Willem.

Willem hoopt volgend seizoen snel een basisplaats te veroveren en met De Treffers richting de top 5 van de Tweede Divisie te gaan. Willem: “Ik heb natuurlijk wel wat concurrentie, maar ik heb er vertrouwen in dat ik mijn waarde voor De Treffers kan bewijzen.” Tot slot hoopt Willem zijn huidige ploeggenoten ook volgend seizoen tegen te komen. “We staan tweede en zijn met Gemert nog volop in de race voor promotie naar de Tweede Divisie. Aan mij zal het niet liggen, want ik zal er alles aan doen om Gemert in de Tweede Divisie af te zetten om vervolgens vol vertrouwen mijn nieuwe uitdaging bij De Treffers aan te gaan!”

Wij wensen Willem veel succes in de komende maanden bij Gemert en daarna bij onze club.