Wedstrijdverslagen JO9-1

16 september 2017

Bekerwedstrijd De Treffers JO9-1 – Orion JO9-1

Vandaag stond de 2e bekerwedstrijd op het programma. De Treffers begon vol goede moed aan het duel met Luuk in het doel, Bram als aanvoerder en Loek en Ties als eerste reserves. Dat het niet gemakkelijk zou worden was al wel bekend. Orion gaat uit komen in de hoofdklasse en De Treffers in de 1e klasse. De Treffers schiet uit de startblokken met goed voetbal en met een mooi doelpunt gemaakt door Bram Z, 1-0.

Orion begint met een aftrap welke we nog niet eerder hadden gezien. Een schot gelijk op het doel, maar Luuk houdt hem goed tegen. De wedstrijd gaat nu echt beginnen. Ze zijn aan elkaar gewaagd. Orion maakt weer gelijk. Na goed overspel komt de bal bij Bart en deze haalt verwoestend uit. Treffers staat weer voor, 2-1. Orion trapt weer op hun manier af en de bal beland hoog, te hoog voor Luuk, in het doel. Orion drukt door en komen door goed voetbal voor, 2-3. Treffers laat het er niet bij zitten en blijft voetballen van achter uit met Nout en Bram als vertrouwde verdedigers. Het hele team is lekker aan het voetballen en onze keeper Luuk houdt mooie ballen goed tegen. Bram Z scoort zijn 2e doelpunt van de wedstrijd en het staat weer gelijk, 3-3. Orion komt net voor rust weer op voorsprong, 3-4.

In de rust werd Luuk gewisseld voor Bart. Nu mocht Bart het doel verdedigen. Orion heeft na rust snel hun goede spel terug en loopt ondanks het goede keeperswerk van Bart uit naar 3-9. De spelers van De Treffers overleggen even onder elkaar en Bram Z mag nog een keer de Orion aftrap proberen. Dit keer gaat de bal hoog in het doel. Eindelijk weer een doelpunt van De Treffers, 4-9. Orion maakt net voor het einde van de wedstrijd hun 10e doelpunt en de wedstrijd is voorbij. Einduitslag 4-10. Ondanks de ruime nederlaag genoeg lichtpunten gezien in de wedstrijd. Onze spelers worden met de week beter.

Aanstaande maandagavond gaan ze weer lekker trainen in hun eigen tenues. Woensdagavond zal de officiële teamfoto gemaakt worden. Hiervoor zullen de spelers in het wedstrijdtenue met trainingsjack om 17.40 u verwacht worden op het hoofdveld.

2 september

Wedstrijdverslag bekerwedstrijd De Treffers JO9-1 – Achilles ’29 JO9-1

Voor de 1e bekerwedstrijd thuis tegen Achilles ’29 JO9-1 zijn de spelers in het nieuwe tenue gestoken.Verschillende sponsoren zijn er aan de pas gekomen om het uitgebreide pakket te kunnen samenstellen.

Dan over naar de spannende eerste bekerwedstrijd van het seizoen. Voor de zomervakantie was de oefenwedstrijd uit tegen Achilles ’29 JO9-1 verloren met 5-4. De spelers waren erop gebrand om deze wedstrijd nu wel te winnen. Vol juiste wedstrijdspanning en met het voltallig team begonnen de spelers met de warming-up. De ambiance van de wedstrijd was passend, ze mochten op het hoofdveld voetballen.

Met Bart in het doel en Mart en Luuk als eerste reserves begon de wedstrijd. Ze gingen als een speer van start. Bram Z scoorde snel het eerste doelpunt. Ja, de kop was er af, 1-0. Loek volgde snel met zijn eerste officiële doelpunt, 2-0. Achilles hervatte zich, 2-1. De aanvallen ging over en weer. Bram Z scoorde achtereenvolgens de 3-1 en 4-2. Daarna was onze aanvoerder Ties aan de beurt voor de 5-3 en Bram Z scoorde net voor de rust de 6-3.

In de rust werd Bart gewisseld voor Luuk. Nu mocht Luuk het doel verdedigen om zo de winst te kunnen pakken. Door toedoen van de rust en omzetting van spelers kwam Achilles goed uit de startblokken, 6-4. Loek zorgde voor weer een marge van 3 doelpunten, 7-4. Onze verdedigers Nout en Bram bleven de gehele wedstrijd kalm en hadden volste vertrouwen in een goede afloop. Dit bleek ook in het feit dat het gehele team de hele wedstrijd lekker met elkaar bleef voetballen. Ze speelde lekker de ballen naar elkaar en hielpen elkaar in de aanval en in de verdediging. Bram Z scoorde ondertussen nog de 8-5 en Loek zorgde voor het laatste doelpunt van De Treffers, 9-6. De einduitslag was uiteindelijk 9-7. De 3 punten bleven lekker op Zuid.