Nieuws

van De Treffers

Niveau Deuren Toto spel

Zoals ieder jaar organiseert de supportersvereniging Samen met De Treffers het fameuze toto spel! Dit jaar natuurlijk wederom. De naam is ‘Niveau Deuren Toto’ doordat Niveau Deuren de sponsoring op zich heeft genomen (Hennie en Hugo: Hartelijk dank daarvoor!).

Vorig seizoen mocht Hemmie Wijers zich de meestervoorspeller noemen, hij schreef de Toto 2016-2017 op zijn naam. Hemmie zal natuurlijk gaan proberen zijn prijs te prolongeren. Runner up van vorig seizoen Ruud Verstraaten zal er alles aan doen om een plaatsje te stijgen.

Een kleine honderd deelnemers waagden zich er vorig seizoen aan. Supportersvereniging Samen met De Treffers gaat er natuurlijk voor om een veelvoud van dit aantal te bereiken. Hierbij hebben we jou nodig!

Wil jij je kronen tot de Nostradamus van Zuid of wil je aan je vrienden laten zien dat jij wel verstand van voetbal hebt? Voor € 5,00 per deelname (je kunt zo vaak meedoen als je wil) doe je al mee met de Niveau Deuren Toto!
Het inschrijfformulier is natuurlijk te vinden in de kantine maar ook via de volgende link (Inschrijfformulier).

Inleveren van het formulier kan (uiterlijk 23-09-2017, voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen FC Lisse) bij het barpersoneel in onze kantine, aan de kassa of bij een van de bestuursleden van supportersvereniging Samen met De Treffers.

De prijswinnaars van vorig seizoen: Hemmie Wijers (1e, geheel rechts) en Ruud Verstraaten (2e, tweede van links) krijgen hun prijs uitgereikt.

X