Wedstrijdverslag De Treffers O21 – De Dijk O21

De eerste wedstrijd van de nieuw opgezette 4de divisie is door ons Onder-21 elftal met overtuiging gewonnen. Waar vooraf het niveau van de tegenstanders in de competitie lastig in te schatten bleek, werd afgelopen zaterdag het heft in eigen handen genomen. De formatie van trainer Dennis Kroes blonk in de eerste helft uit en wist de spanning uit de wedstrijd weg te nemen door doelpunten van Keci Chilala, Joep Weijers, Tulugan Türkmen en Chris Verheul, waardoor het kon gaan rusten met een comfortabele 4-0 ruststand.

De Dijk slaagde er niet in om de voetballers van De Treffers aan het wankelen te brengen, ondanks het scoren van een tegendoelpunt. Waar de concentratie kort na rust kwijt was werd deze na de 4-1 razendsnel teruggevonden, en liep De Treffers binnen minuten uit naar de 5-1 door het tweede doelpunt van Chilala. Hierdoor werd het verschil weer teruggebracht naar vier, wat echter voor de mannen van Dennis Kroes niet genoeg was. Door sterk aanvallend samenspel en een krachtige teamgeest werd de eindstand naar 7-1 gebracht, en wisten Verheul en Weijers ook hun tweede van de middag te maken.

Een goed begin is hiermee gemaakt, daar De Treffers O21 op de eerste plaats de speelronde afsluit. Ondanks dit mooie begin blijft het waken voor de concurrentie en zal de aankomende speelronde wederom een interessante wedstrijd opleveren. Op 12 september speelt de koploper om 15:00 uur in Hoorn tegen het O21 elftal van HVV Hollandia, geen onbekende van De Treffers. In de Topklasse pakte het eerste elftal meer punten in Hoorn dan op het eigen veld, hopelijk wordt deze reeks voortgezet!