Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

VVON BIJEENKOMST BIJ DE TREFFERS

Op woensdag 8 april 2020 is de VVON (Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland) te gast bij De Treffers. Trainers uit de regio kunnen op deze avond een bijscholing bijwonen om punten te behalen voor het verlengen van hun KNVB trainerslicentie.

In het 1e gedeelte van het programma zal onze Hoofd Opleiding Ernst van Nispen een inkijkje geven in de keuken van de regionale jeugdopleiding van De Treffers. Hier komt aan bod hoe er geprobeerd wordt om zoveel mogelijk talentvolle jeugdspelers door te laten stromen naar de A-selectie.

In het 2e gedeelte van het programma zal onze trainer Jan de Jonge een demonstratietraining verzorgen die in het teken zal staan van de voorbereiding op een wedstrijd. Tevens zal hij zijn werkwijze uiteen zetten waarbij het S.T.I.M. principe (Snelheid (o.a. conditie), Techniek, Inzicht en Motivatie/Mentaal) centraal staat.

Hoewel de bijscholing pas aanvangt om 18.15 uur, staat er gelet op het aanvangstijdstip van deze bijscholing, vanaf 17.15 uur tot 18.00 uur een broodjesbuffet klaar voor de deelnemers die op tijd aanwezig zijn.

Update: de kaarten voor de VVON bijeenkomst zijn uitverkocht!

Voor meer informatie en voor de inschrijving klik hier.