Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Voorbeschouwing TEC – De Treffers

De Treffers speelt op zaterdag 4 februari een uitwedstrijd tegen TEC. Een wedstrijd die bijna naar de achtergrond is verdwenen door de massale aandacht voor de wedstrijd tegen De Graafschap van dinsdag. Toch is de wedstrijd tegen TEC ook belangrijk om in de top 3 van de competitie te blijven. TEC staat op de 15e plaats en bivakkeert al de hele competitie aan de onderkant van de ranglijst.        

Vorm

TEC behaalde negen punten uit de laatste vijf wedstrijden en heeft daardoor wat aansluiting met de middenmoot gekregen. De oranjehemden uit Tiel wonnen van Jong Volendam, Noordwijk en Quick Boys. In de andere twee wedstrijden tegen Scheveningen en AFC moest TEC de punten aan de tegenstander laten. Voor TEC was de wedstrijd tegen AFC van vorige week overigens pas de eerste competitiewedstrijd na de winterstop, aangezien de wedstrijd tegen OFC van een week eerder werd afgelast. De Treffers won vorige week met 2-1 van IJsselmeervogels en zal dus met een goed gevoel afreizen naar Tiel. Dat niet alleen, de ploeg van Leeroy Echteld heeft ook al twee officiële wedstrijden meer in de benen na de winterstop dan de ploeg van Hans van de Haar en Eric Meijers.

Selectie TEC

TEC haalde in de winterstop vier nieuwe spelers naar sportpark De Lok. De middenvelders Pele van Anholt en Joshua Kizoh en aanvallers Guytho Mijland en Givon Derby waren allen clubloos en konden zodoende aansluiten bij TEC.  Daarnaasgt haalde TEC met Bram Kaarsgaren deze week nog een nieuwe keeper. Van al deze nieuwelingen stond alleen Van Anholt vorige week in de basis. De 31-jarige middenvelder heeft 166 Eredivisie wedstrijden achter zijn naam staan en daarmee ook ruimschoots de meeste ervaring van de nieuwelingen. De selectie van TEC herbergt daarnaast nog oude bekenden Bo van Essen en Guido van Rijn. Van Essen kwam iedere wedstrijd in actie en is clubtopscorer van TEC met 10 doelpunten.

Eerdere wedstrijden

De Treffers won dit seizoen op eigen veld met 2-1 van TEC. De gasten kwamen voor rust op voorsprong dankzij een goal van Bo van Essen, maar in de tweede helft trokken de rood-zwarten de wedstrijd al snel naar zich toe. Dankzij twee snelle goals na rust van Jordy Thomassen kantelde de wedstrijd in het voordeel van De Treffers. In totaal speelden De Treffers en TEC tien keer tegen elkaar. De cijfers zijn flink in het voordeel van De Treffers met zes overwinningen en twee remises.  Bovendien won De Treffers alle vier de wedstrijden op bezoek bij TEC.

Tankt De Treffers nog extra vertrouwen voor de wedstrijden tegen De Graafschap? Graag tot vanavond!