Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Informatie busreis De Graafschap – De Treffers

Aanstaande dinsdag is het dan zover. We gaan massaal naar Doetinchem om onze mannen aan te moedigen. Voor zowel onze club, sponsoren, supporters als de meeste spelers wordt dit een historische dag, ongeacht het resultaat! Juist daarom willen we er een mooi feest voor iedereen van maken. Onderstaand een overzicht van wat er staat te gebeuren, de vertrektijden van de bussen en enkele regels waaraan eenieder zich dient te houden.

– De bussen vertrekken in 3 clusters vanaf ons sportpark en de eerste supporters zullen omstreeks 17:15-17:30 uur vertrekken. IEDEREEN dient zich tussen 16:00 uur en uiterlijk 16:30 uur aan te melden in bezit van de tickets. Bij de hoofdingang van de kantine word je opgevangen door de mensen van de supportersvereniging en zij zullen aangeven waar je je aan kunt melden.

– De bussen worden bij aanmelden ingedeeld. Wil je er dus zeker van zijn dat je met een aantal mensen in dezelfde bus wilt zitten, kom dan samen en wees er vroeg bij. Elk ticket krijgt een nummer dat correspondeert met een bus en dit geldt voor zowel de heen- als de terugreis. Dit geldt ook voor de kinderen (samen met ouder / begeleider) die met de spelers het veld op zullen lopen.

– Vanaf 16:00 uur is de kantine geopend en is er muziek, verloten we artikelen uit de fanshop en is er de mogelijkheid om wat te eten. We maken er direct een feest van!

– Om 17:00 uur vertrekt de spelersbus en deze zullen we massaal uitzwaaien met vlaggen, vuur en gezang. Dit gebeurt aan de voorzijde van de kantine en op onze parkeerplaats.

– Bij terugkomst uit Doetinchem willen we de selectie graag massaal onthalen, ongeacht het resultaat van de wedstrijd. De prestatie tot nu toe is immers al bewonderenswaardig.

– Kom allemaal zoveel mogelijk in rood / zwarte kleding!!

Verder:

– Er is in de bussen geen drank te koop. Zelf drank (ook alcohol) meenemen is wel toegestaan, doch uitsluitend blikjes of plastic flesjes. Let op jezelf en anderen: Dronken mensen worden niet toegelaten in het stadion.

– Er mag geen vuurwerk het stadion in, ook geen fakkels of rook(bommen). Mocht iemand dit toch doen, dan zal een eventuele boete persoonlijk op hem of haar worden verhaald.

– Alleen inschuifbare paraplu’s zijn toegestaan

In verband met de grote drukte en beperkte parkeercapaciteit vanwege de bussen verzoeken we om zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar sportpark Zuid te komen

– Laat de bussen schoon achter!

We hebben er zin in en kijken ernaar uit jullie dinsdag te verwelkomen!