Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Vijf sterkhouders verlengen contract

De Treffers heeft een contractverlenging afgesloten met vijf sterkhouders. Tim Waterink, Tjeu Langeveld, Guus Joppen, Gavin Vlijter en Niels Kornelis hebben hun contract met één seizoen verlengd.

Spits Tim Waterink kwam afgelopen zomer over van Hercules. In de eerste competitiewedstrijd scoorde de lange aanvaller meteen zijn eerste competitiedoelpunt, maar viel hij jammer genoeg ook geblesseerd uit. Na zijn blessure bewees Tim al snel wederom zijn waarde. In totaal kwam Tim dit seizoen tot twintig competitiewedstrijden en hierin scoorde hij tien keer. 

Tjeu Langeveld is inmiddels onmisbaar voor De Treffers. De 24-jarige Groesbeker speelde iedere wedstrijd dit seizoen en heeft zelfs van alle spelers de meeste speelminuten achter zijn naam staan. Tjeu speelde het merendeel van het seizoen als rechtsback, maar stond de laatste 3,5 wedstrijden als centrale verdediger opgesteld. Tjeu is bezig aan zijn zesde volledige seizoen bij de selectie en speelde in totaal 135 wedstrijden. 

Guus Joppen kwam afgelopen zomer over van Roda JC. Door zijn verdedigende kwaliteiten en rust aan de bal veroverde de ervaren verdediger meteen een plek in de basiself. Guus moest twee wedstrijden aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure, maar miste verder vrijwel geen minuut. Afgelopen weekend maakte Guus bovendien zijn eerste goal. 

Gavin Vlijter is bezig aan zijn vierde seizoen in het rood-zwart en daar komt dus minimaal één seizoen bij. De snelle aanvaller was dit seizoen in 22 van de 23 wedstrijden basisspeler. Gavin scoorde drie doelpunten en gaf al acht keer een beslissende pass waaruit werd gescoord. In totaal speelde Gavin 92 wedstrijden voor De Treffers (16 doelpunten en 18 assists).  

Clubicoon Niels Kornelis gaat in de zomer beginnen aan zijn twaalfde seizoen in het eerste elftal van De Treffers. Niels is al jarenlang de onbetwiste eerste keeper en werd twee keer verkozen tot ADCO Speler van het Jaar. In totaal speelde Niels 284 wedstrijden voor De Treffers en normaliter passeert hij komend seizoen de bijzondere grens van 300 wedstrijden. 

Met deze vijf contractverlengingen komt het aantal spelers dat volgend seizoen onder contract staat op elf. Alle namen op een rij: Bryan Sirvania, Jordy Thomassen, Willem den Dekker, Daan van Hees, Gino van den Berg, Yassin Hamdi, Tim Waterink, Tjeu Langeveld, Guus Joppen, Gavin Vlijter en Niels Kornelis.