Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Uitgebreide reportage De Veer Montage Pinkstertoernooi

Maar liefst 120 teams en 1200 voetballers en voetbalsters speelden met en tegen elkaar tijdens het De Veer Montage en Retail Pinkstertoernooi. Tijdens een zonovergoten weekend genoten de ruim 4000 bezoekers van de wedstrijden en de gezelligheid.

De teams kwamen niet alleen uit Berg en Dal maar van heinde en ver. “Het leuke  van een toernooi is niet alleen dat je in een korte tijd meerdere wedstrijden speelt, maar ook dat je tegen teams speelt die je niet allemaal tegenkomt in jouw competitie”, vertellen Luuk Wijnhoven en Ruud Cillessen namens de organisatie. Er waren teams uit Venlo, Vlaardingen, Nuenen,  Alphen en Nijmegen. “Het toernooi is voor alle jeugdelftallen. We hebben ongeveer 50 vrijwilligers die dit weekend meegeholpen hebben. Van omroeper tot verkeersregelaar, van hamburgerbakker tot scheidsrechter. Er komt veel kijken bij de omvang van een dergelijk toernooi. Wij willen iedereen bedanken die meegeholpen heeft. Wat ons betreft volgend jaar weer!”

Bekijk hieronder een uitgebreide fotoreportage. De foto´s zijn gemaakt door Jan Peters. Daarnaast heeft Lars Wellens een video gemaakt. Bekijk deze hieronder.

Foto´s zondag:

Foto’s maandag: