Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Trainerswissel Zaterdag 1

Als trainer en mede-grondlegger van het “nieuwe” Zaterdag 1, heeft Wilbert Hendriks na 3 jaar besloten een stapje terug te doen. Wilbert kan zijn drukke baan niet langer combineren met de verantwoordelijke taak als trainer, echter zal hij wel volop betrokken blijven bij het team als assistent, TC-lid en overige randzaken. Waarschijnlijk behoeft Wilbert bij meest van onze leden geen nadere uitleg, maar gezien zijn staat van dienst binnen onze vereniging, vinden wij wat extra aandacht wel op zijn plaats.

Na als trainer bij diverse clubs (maar altijd nog veelvuldig op ons sportpark aanwezig) en als assistent trainer en teammanager van Zondag 1 actief te zijn geweest, was Wilbert medeverantwoordelijk voor de heroprichting van Zaterdag 1 en vervulde samen met Gerald Langeveld de lastige taak een nieuwe selectie samen te stellen en voor continuïteit te zorgen. Al in het eerste seizoen bereikte hij de nacompetitie, waar het uiteindelijk in de finale strandde. Ondanks dat dit verlies lang bleef hangen bij Wilbert, was hij vastbesloten ervoor te zorgen dat promotie het jaar daarna gehaald zou worden. Dat dit lukte is een understatement: Zaterdag 1 werd kampioen van de 4e klasse. Niet alleen vanwege bovenstaand, maar zeer zeker ook door zijn intense liefde voor onze club en daarmee zijn betrokkenheid en hulp op alle vlakken, willen wij hem bedanken voor wat hij voor ons betekend heeft en nog zal betekenen.

Wilbert zal niet door een onbekende worden opgevolgd. Ook hier is de TC-zaterdag erin geslaagd een vakbekwame en enthousiaste trainer te vinden met een heden en verleden bij de Treffers. Marc Peters zal komend seizoen dan ook voor de groep staan en hiermee is een trainer gevonden die aan alle wensen voldoet en met stip op 1 op het “wensenlijstje” stond. De oud-speler van o.a. NEC, Top Oss en ons eigen Zondag 1 weet als geen ander hoe het is om op niveau te voetballen en zal met zijn kennis en ervaring een grote bijdrage gaan leveren aan de prestaties van het team.

De afgelopen jaren was ook Marc bij diverse clubs actief als trainer en heeft daarmee een schat aan ervaring opgedaan. Ook zijn zoons en dochter spelen op Zuid en mede daarom koos Marc afgelopen seizoen voor een rol als assistent van Joris Derks bij O21. Marc is heel enthousiast en wil met herkenbaar en aanvallend voetbal verder bouwen aan de toekomst van Zaterdag 1.

Wij wensen Marc en zijn staf veel succes en plezier!