Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Tjeu Langeveld twee jaar langer op Zuid en Daan van Hees tekent eerste contract

Nadat eerder Robin Janssen en Niels Kornelis deze week hun contract verlengden, is er ook met Tjeu Langeveld en Daan van Hees overeenstemming bereikt over een (nieuw) contract.  

Tjeu heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd. Na zijn doorbraak in het seizoen 2019/2020 speelde hij vrijwel iedere wedstrijd in de basis. Dit seizoen miste Tjeu als een van de weinige spelers nog geen enkele minuut. In totaal speelde Tjeu al 66 wedstrijden voor De Treffers. Tjeu: “Ik heb het nog steeds heel goed naar mijn zin bij De Treffers. Daarom wilde ik zelf ook graag verlengen met twee seizoenen.” In het seizoen van zijn doorbraak speelde Tjeu op het middenveld, maar dit seizoen is Tjeu de vaste rechtsback. “Ik heb eigenlijk altijd, ook in de jeugd, op het middenveld gespeeld. Spelen als rechtsback bevalt nu echter ook prima. Aanvallend kan ik mijn steentje bijdragen en ik merk dat ik mezelf iedere week nog meer ontwikkel”, aldus Tjeu. 

De komende jaren hoopt Tjeu met De Treffers bovenin mee te draaien in de Tweede Divisie. Tjeu: “Dit seizoen draait het heel goed. We hebben een goed voetballende ploeg en met alle spelers die nu al vastliggen, kunnen we alleen maar beter worden. Clubs als Katwijk en AFC spelen altijd bovenin mee. Daar kunnen wij nog niet aan tippen, maar vast in het linkerrijtje moet zeker lukken!” 

Daan van Hees tekende zijn eerste officiële contract. Daan kwam afgelopen zomer over van sv Kampong uit Utrecht en sloot aan bij onze O21, maar kwam dit seizoen al in drie wedstrijden van de eerste selectie in actie. Daan is blij met zijn contract: “Het is snel gegaan dit seizoen en natuurlijk geeft het me veel vertrouwen dat ik een contract voor volgend seizoen heb gekregen.” 

In de uitwedstrijd tegen TEC speelde Daan zelfs al een hele wedstrijd en daarnaast viel hij drie keer in. Dit smaakt natuurlijk naar meer, maar Daan kiest bewust voor de weg der geleidelijkheid en beseft dat hij geduld moet hebben. “Ik ben blij met alle minuten die ik krijg. Ook van de trainingen met de eerste selectie leer ik al veel en O21 speelt ook op een mooi niveau.” Desalniettemin hoopt Daan vanzelfsprekend op zoveel mogelijk minuten bij de eerste selectie. Voor volgend seizoen heeft hij een duidelijke doelstelling geformuleerd. “Nu zijn alle minuten mooi meegenomen, maar volgend seizoen wil ik iedere week bij de selectie zitten en dan natuurlijk zoveel mogelijk spelen.”

Tot slot is Daan onder de indruk van De Treffers: “Er staat echt een mooie accommodatie en ik ben heel fijn ontvangen bij de club. Ik heb het daarom heel goed naar mijn zin bij De Treffers en kijk uit naar de rest van dit seizoen en het volgende seizoen! 

We wensen Tjeu en Daan veel succes en plezier de rest van dit seizoen en het volgende seizoen! De Treffers heeft nu acht spelers vastliggen voor het seizoen 2022/2023. Dit zijn Bryan Sirvania, Gino van den Berg, Jordy Thomassen, Ricardo Ippel, Robin Janssen, Niels Kornelis, Tjeu Langeveld en Daan van Hees.