Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Boegbeelden Robin Janssen en Niels Kornelis gaan op voor vijftiende en tiende seizoen

De Treffers heeft overeenstemming bereikt met Robin Janssen en Niels Kornelis. Vol trots melden we dat deze boegbeelden volgend seizoen voor het respectievelijk vijftiende seizoen (Robin) en tiende seizoen (Niels) deel uitmaken van onze eerste selectie. Robin Janssen heeft zijn contract met één jaar verlengd en Niels Kornelis ligt nog een seizoen langer vast, tot de zomer van 2024. Voor beide spelers was het geen moeilijke keuze om hun ja-woord te geven aan de technische commissie van onze club. 

Robin: “Ik ben natuurlijk gigantisch trots dat ik nog een seizoen de rood-zwarte kleuren van De Treffers mag verdedigen. Vijftien jaar speler van een club als De Treffers, dat mogen niet veel spelers zeggen.” Ook Niels is blij met zijn contractverlenging: “Voor mij is een andere club geen optie. Het blijft na al die jaren natuurlijk een terugkerend verhaal, maar ik heb het gewoon super goed naar mijn zin bij De Treffers. Er hangt altijd een goede sfeer in het team en binnen de gehele club. Voor mij is het de perfecte mix van presteren en gezelligheid. De technische commissie en ik zelf denken dat ik nog minimaal twee jaar mee kan, dus hebben we deze twee jaar maar meteen vastgelegd.” 

Robin speelde dit seizoen negen wedstrijden en Niels kwam acht keer in actie. Van zijn 327 wedstrijden voor De Treffers speelde Robin veruit het meeste als middenvelder, maar dit seizoen maakt hij zijn minuten in de defensie. “Ik heb voorheen wel eens achterin gespeeld, maar nooit meerdere wedstrijden achter elkaar. Het bevalt me dit seizoen echter uitstekend achterin. We hebben dit seizoen echt een sterk team, we spelen goed voetbal vanuit achteruit en het klikt onderling goed. Wat wil je nog meer?”, aldus Robin.  Niels: “Voor mij als keeper is het natuurlijk ook lekker dat we zo weinig tegendoelpunten hebben. Daarnaast verwacht ik dat we, dankzij de goede mix van ervaren jongens en talentvolle spelers, op zijn minst goed in het linkerrijtje blijven meedraaien.”

Robin Janssen wordt in februari 35 jaar en Niels Kornelis wordt (exact een week eerder dan Robin) 32 jaar. Onze doelverdediger ligt sowieso nog een jaar vast, maar ook Robin ziet zichzelf nog niet per se afscheid nemen na volgend seizoen: “Zo lang ik er nog plezier in heb, ga ik door. Het record van Jasper Zuidwijk ga ik niet redden denk ik, want dan moet ik door tot m’n 39e. Ik bekijk het gewoon van jaar tot jaar. Eerlijk gezegd heb ik dit seizoen tot dusverre al meer minuten gemaakt dan ik in eerste instantie had verwacht, want in de voorbereiding speelden andere jongens wat vaker.” aldus Robin. 

Tot slot, Robin en Niels zijn samen goed voor 531 wedstrijden voor De Treffers. We hopen nog lang van deze twee clubiconen te mogen genieten. Veel succes en plezier gewenst de komende seizoenen!