Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers onderzoekt trainingsmogelijkheden, kantine in het weekend open

Gisteren maakte het demissionair kabinet de nieuwe coronamaatregelen bekend. Voor het amateurvoetbal betekent het dat de sportparken, in elk geval de komende drie weken, dagelijks vanaf 17.00 uur gesloten zijn. De trainingen van de meeste teams kunnen daardoor niet regulier doorgaan. De KNVB bekijkt op dit moment of de eerste helft van de huidige competities kunnen doorgaan, of dat tijdelijk stoppen logischer is.

Onderzoeken trainingsmogelijkheden
Als ervoor gekozen wordt om de competities tijdelijk on hold te zetten, dan ontstaat er in het weekend ruimte om te blijven trainen. De technische (jeugd-)staf van De Treffers onderzoekt op dit moment de mogelijkheden om in elk geval te blijven trainen tot aan de winterstop. We doen er alles aan om onze leden zoveel mogelijk te laten spelen en trainen. En uiteraard hopen we na de winterstop weer meer ruimte te hebben voor wat we het liefste doen! We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Kantine
De Treffers kiest er voorlopig voor om de kantine doordeweeks te sluiten en alleen in het weekend open te zijn tot 17.00 uur.