Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

TICKETVERKOOP WEDSTRIJD TEGEN AFC GESTART

De ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen AFC op zondag 20 september is nu mogelijk. De wedstrijd start om 14.30 uur.  Treffersleden en leden van Businessclub Zuid kunnen eenvoudig online tickets aanschaffen.

Om de competitiewedstrijden op Sportpark Zuid te kunnen bijwonen moeten bezoekers vooraf online tickets aanschaffen. De club neemt extra maatregelen  om de wedstrijden in een veilige omgeving te organiseren. Om de extra kosten hiervoor grotendeels te dekken, wordt aan de leden een kleine bijdrage gevraagd in de vorm van een “toegangsprijs”. Er zijn 600 toegangsbewijzen beschikbaar.

KOOP HIER > TOEGANGSTICKETS DE TREFFERS – AFC

Tickets zijn niet overdraagbaar
Er zijn, door de maatregelen, veel minder plaatsen beschikbaar dan normaal. Daarom hebben alleen leden van De Treffers en leden van Businessclub Zuid toegang tot deze wedstrijd. Let op: tickets kunnen alleen op eigen naam worden aangeschaft en zijn, vanwege de verplichte gezondheidscheck, niet overdraagbaar. Het is verplicht om, naast je ticket (op papier of telefoon), ook je ledenpas mee te nemen. Dit geldt voor iedereen die de wedstrijd bezoekt.  Kun je je ledenpas niet laten zien, of is het niet jouw ledenpas? Dan ben je helaas niet welkom, ook al heb je betaald voor de wedstrijd. Toegang is echt alleen voor leden mogelijk!