Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Start seizoen Kaartclub Zuid

Ook onze kaartclub gaat de voorbereiding afsluiten en zich opmaken voor de (ont)spannende competitie. In het jaar voorafgaand aan ons jubileum, zullen we wederom groots uitpakken met activiteiten, toernooien en overige onzin. Dit seizoen zal er voor het eerst een echte competitie worden opgezet en onze leden staan dan ook te trappelen van ongeduld. Na een jaar of vier oefenen, snappen de meesten inmiddels wel hoe het spelletje te spelen, dus het “eerste echte seizoen” kan beginnen. Zoals te doen gebruikelijk maken we van de start van de competitie altijd een leuke dag vol sport, muziek en zo nu en dan een hapje en drankje.

Na de wedstrijd tegen Barendrecht, zal DJ Mark (gewoon gezellig) namens ons de muziek verzorgen en uiteraard hopen we dat jullie met velen onze feestavond bij zullen wonen. Ook deze avond zullen er nog activiteiten plaats gaan vinden, echter kunnen en mogen we hier op dit moment nog niets over zeggen. Het belooft in elk geval een zeer gezellige avond te worden!

Mocht je zelf interesse hebben om “misschien” lid te worden van de mooiste en best presterende tak van Zuid, dan kun je je die dag ook bij ons melden. Na onze algemene ledenvergadering vinden tussen 15:30 – 17:00 uur de laatste trainingen plaats in de kantine en je bent van harte uitgenodigd eens te komen kijken en kennismaken. Ook is er de mogelijkheid om je aan te melden via kaartclubzuid@outlook.com.

We zien jullie graag aanstaande zaterdag!