Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Selman Sevinç nieuwste aanwinst

De Treffers heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met middenvelder Selman Sevinç. De 29-jarige middenvelder voegt veel ervaring toe aan onze eerste selectie. Selman werd geboren in Venlo en begon ook met voetballen in zijn geboortestad, bij sv Blerick. Op jonge leeftijd maakte Selman al de overstap naar de jeugdopleiding van VVV-Venlo en uiteindelijk maakte hij als 18-jarige zijn debuut in het eerste elftal. Selman speelde drie seizoenen bij VVV en kwam in deze periode tot 52 wedstrijden in de Eerste Divisie. Na zijn periode bij VVV speelde Selman voor clubs in Turkije en Duitsland. In totaal neemt Selman bijna 250 wedstrijden aan voetbalervaring mee naar De Treffers.

Selman: “Ik kijk enorm uit naar mijn nieuwe uitdaging bij De Treffers. Vorig seizoen heb ik al contact gehad, maar toen had ik al een mondeling akkoord over mijn verlenging bij VSF Amern. Dat wilde ik niet verbreken en daarom ben ik blij dat De Treffers wederom interesse toonde. Ik zie het namelijk echt als een stap vooruit. De faciliteiten zijn top en De Treffers kende ik van naam al als grote club in het amateurvoetbal”. Selman speelde de laatste twee seizoenen met VSF Amern in de Landesliga (het 6de niveau van Duitsland). Selman: “Ik heb de meeste seizoenen in Turkije (zes seizoenen in totaal) gespeeld. Dit was op het tweede en derde niveau. Het voetbal was daar voornamelijk fysiek. Ik ben hierdoor een completere voetballer geworden, maar ik kijk er naar uit om weer in Nederland te spelen omdat hier meer focus ligt op het voetballende gedeelte.”

Selman komt het beste tot zijn recht als centrale middenvelder. Selman: “Ik heb veel loopvermogen en ben een speler die graag naar voren speelt en het spel wilt verdelen. Bovendien scoor ik geregeld een goal.” Vorig seizoen speelde Selman 37 wedstrijden voor VSF Amern en hierin scoorde hij negen keer en gaf hij zes assists. Selmen sluit af met zijn doelstelling voor volgend seizoen. “Ik hoop zo veel mogelijk te spelen en belangrijk te worden voor De Treffers. De competitie is helemaal nieuw voor mij, dus zal het ook even wennen zijn. Juist door mijn ervaring in verschillende competities en met verschillende speelstijlen hoop ik me snel aan te passen en van waarde te worden. Ik heb bovendien nog sportieve ambities. Als ik een goed seizoen draai, dan hoop ik dat ik nóg een stap hogerop kan maken. Ik weet dat ik niet de jongste meer ben, maar ik ben overtuigd van mezelf dat ik het kan.”

We heten Selman van harte welkom en wensen hem veel succes bij De Treffers!

Op onderstaande foto is Selman de speler in het groen.