Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Samen met De Treffers naar Achilles ’29 – De Treffers

Aanstaande zaterdag 4 november staat Groesbeeks’ klassieke derby Achilles’29 – De Treffers op het programma. Het is inmiddels alweer ruim 4 jaar geleden dat beide teams elkaar troffen. De laatste keer wonnen de rood-zwarten op woensdag 10 april 2013 met 2-3. Beide elftallen kunnen de punten goed gebruiken dus dat maakt de wedstrijd aanstaande zaterdag extra spannend.

Vanwege de verwachte drukte is het mogelijk om zaterdag vanaf 13.30 uur in de kantine op Sportpark Zuid alvast kaarten te kopen. De toegangsprijs bedraagt € 10,- p.p. en € 5,- voor 65-plussers en jeugd.

Wij nodigen alle vrienden van onze club uit om in optocht naar De Heikant te gaan en onze jongens te steunen, we zullen vertrekken om 14.30. Samen met onze Supportersvereniging ‘Samen met De Treffers’ gaan we er iets moois van maken! Trek je rood-zwarte outfit aan, koop je kaartje op Zuid en loop met ons mee! De wedstrijd begint om 15.30 uur en zal ook live via FOX Sports te volgen zijn. Voor wie wil is de wedstrijd ook te zien in onze kantine!

Zwarte broek en rode trui…