Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Robin Janssen gehuldigd voor 350e wedstrijd

Robin Janssen speelde op 20 augustus 2022 tegen AFC zijn 350e wedstrijd voor De Treffers. In de zomer van 2008 maakte Robin de overstap van VVV Venlo naar De Treffers nadat hij eerder al twee jaar in de jeugd bij De Treffers speelde. In de veertien jaar nadien is Robin uitgegroeid tot boegbeeld, uithangbord en icoon van De Treffers. Nu staat hij aan de vooravond van zijn vijftiende seizoen. Een ongelofelijke mijlpaal.

De eerste wedstrijd van Robin was in 2008 in een thuiswedstrijd tegen Babberich en daarna is hij bijna nooit meer uit de basiself verdwenen. Dit resulteerde tot op de dag van vandaag in 46 wedstrijden in het hoofdklasse tijdperk, 20 bekerwedstrijden, 163 wedstrijden in de topklasse en 121 wedstrijden in de Tweede Divisie.

In zijn jongere jaren was Robin vaak de motor en grote aanjager op het middenveld. Gerekend vanaf de topklasse, kwam Robin slechts 20 keer als invaller binnen de lijnen. Dat spreekt boekdelen. De laatste jaren is Robin opgeschoven van het middenveld naar de achterhoede. Dat hij zich bijna moeiteloos aanpaste aan deze positie wijziging, laat zien dat Robin niet alleen altijd voorop in de strijd gaat, maar hij ook een hele goede voetballer is. Mede dankzij Robin Janssen kan De Treffers zich al 50 jaar lang meten met de allerbeste amateurvoetbalclubs van Nederland.  We zijn ontzettend trots op hem en hopen Robin, een Treffersman in hart en nieren nog lang voor onze club te mogen behouden.