Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Rens de Raef plotseling overleden

De Treffers is deze week opgeschrikt door het nieuws dat Rens de Raef heeft gekozen om het leven te verlaten. Rens (2004) speelde tussen 2010 en 2021 bij onze jeugd.

Rens was een robuuste verdediger die zijn mannetje stond. Niet op de voorgrond, altijd zichzelf. Hij sloeg zelden een training of wedstrijd over. Met one-liners kreeg hij zijn ploeggenoten aan het lachen. Bij hen en ook bij zijn trainers zal hij worden herinnerd als een trouwe en leuke jongen.

Rens heeft als verdediger meegewerkt aan het kampioenschap van de D4 en de bekerwinst van de 14-1. Veel oud ploeggenoten hebben na het horen van dit nieuws direct contact met elkaar gezocht om dit samen te verwerken.

Afgelopen zaterdag hebben de elftallen van Onder 19-2 en Onder 19-3 met een indrukwekkende minuut stilte stilgestaan bij het overlijden. Rens speelde jarenlang met jongens uit deze teams.

“We hebben met heel veel verdriet kennisgenomen van het overlijden van Rens”, zegt jeugdvoorzitter Arno Schoonenberg “We leven enorm mee met Adriënne, Jack en Janna en verdere familie.

We wensen hen heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies”.

De Treffers JO19-3
De Treffers JO19-2