Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

PIM BALKESTEIN EN WOUTER OP DEN CAMP VERLENGEN

De Treffers heeft zowel met aanvoerder Pim Balkestein als middenvelder Wouter Op den Camp overeenstemming bereikt over een langer verblijf op Zuid.

Pim Balkestein is een rots in de verdedigende branding. De 30-jarige centrale verdediger gaat hiermee voor zijn derde seizoen bij De Treffers. Daarvoor speelde Pim voor Heerenveen, Ipswich Town, Brentford, Rochdale, Wimledon en VVV Venlo. Balkestein speelde tot dusver 63 duels voor de Groesbekers waarin hij acht keer scoorde en tweemaal de beslissende pass wist te geven.

De 23-jarige Wouter Op den Camp veroverde de afgelopen weken een basisplaats in de middelste linie. Vorig jaar kwam Wouter over van Juliana’31 uit Malden. Met 19 wedstrijden (1 goal en 2 assists) tot nu toe mag Wouter zijn eerste seizoen in de Tweede Divisie als geslaagd bestempelen. Dit is beloond met een langer verblijf in het rood-zwarte shirt.

De Treffers is blij met deze twee verlengingen en hiermee liggen er vijftien spelers vast voor het volgende seizoen. Dit zijn naast bovengenoemde: Niels Kornelis, Jordy van de Kracht, Tom Siers, Bryan Sirvania, Joris Janssen, Robin Janssen, Bas Hendriks, Boy van de Beek, Dyon Gijzen, Tjeu Langeveld, Niek Versteegen, Niels Wouters en Coen Maertzdorf.

Als eerste doel hebben we natuurlijk om onze mooie club een langer verblijf te gunnen in de Tweede Divisie. Hier werken de staf, spelers en iedereen binnen de club hard aan!

Pim Balkestein juicht na zijn tweede treffer tegen IJsselmeervogels.

 

Wouter Op den Camp houdt Ali Akla van IJsselmeervogels van zich af.