Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Penalty shoot 8 september JO12-2 / De Treffers-Barendrecht

Wow wat een verrassing, nog maar net begonnen aan het seizoen en net op en top in de Treffers outfit gekleed mochten we aantreden als ballenjongens en ballenmeisje bij de wedstrijd tegen Barendrecht nadat we ’s ochtends al zelf een overwinning hadden geboekt tegen Orion, uitslag 8-6! Uit ons team was Floris Meeussen gekozen als pupil van de week en hij mocht als bijzondere mascotte aanwezig zijn bij de warming-up, de wedstrijdbespreking en tijdens de wedstrijd naast de spelers in de dug-out zitten!

Wat een wedstrijd 4-0. Met een doelpunt van Pim Balkestein en 3 doelpunten van Aleksandar Jankovic. En wij mochten deze eerste competitiezege op de eerste rang, op krukjes langs het veld meemaken.

In de rust was het helemaal fantastisch en kregen we de kans om goals te maken tegen de reservekeeper. Wel pittig zo’n grote goal en Jordy van de Kracht er midden in. Voor de spanning houden we het aantal goals maar even geheim. Maar de andere teams mogen echt hun best doen. Daarna nog ff gezellig met zijn allen een frietje gegeten. Bedankt allemaal, het was een belevenis die we niet meer zullen vergeten. En euh… jullie weten nu dat jullie de JO12-2 nodig hebben om te overwinnen bij Treffers!