Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Paul Langeveld benoemd tot Lid van Verdienste

Op zaterdag 6 november is Paul Langeveld benoemd tot Lid van Verdienste van De Treffers. Paul heeft de gehele jeugd doorlopen en is inmiddels al jarenlang vrijwilliger. Hij werd daarom bedankt voor al zijn werk. Nadat Paul een aantal jaar jeugdtrainer was, vormde hij in 2009 samen met een aantal andere vrijwilligers het nieuwe jeugdbestuur. Dankzij zijn kennis en kunde is onze jeugdafdeling flink vooruit gegaan. Uiteindelijk heeft onze club hierdoor het certificaat van Regionale Jeugdopleiding van de KNVB ontvangen.

Eind 2013 stopte Paul met zijn werkzaamheden bij de jeugd en ging hij verder bij Voetbalzaken. Paul werd mede verantwoordelijk voor het technische beleid rondom ons eerste elftal. Paul onderhandelt met (nieuwe) spelers en stuurt de scouting aan. Ook werden de omliggende commissies in de jaren daarna verder vorm gegeven.

Het resultaat van al dit werk is dat De Treffers nog steeds meedraait in de top van het amateurvoetbal. De komende jaren willen we dit blijven doen en daarvoor is Paul van groot belang. Bedankt voor al je inzet voor onze club en op naar nog meer mooie jaren Paul!