Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Nieuwe presentatiegids 2021-2022 gepresenteerd

Volgens goed gebruik, werd na afloop van de eerste thuiswedstrijd op 29 september, de nieuwe  presentatiegids gepresenteerd. Hoofdsponsor Bob Rutten van Flexteam Nederland kreeg het eerste exemplaar overhandigd uit handen van voorzitter Theo Jochoms. De gids heeft als thema ‘vasthoudendheid en clubtrouw’. Daarbij refereren we aan de lastige tijd zonder wedstrijden en onderling contact die achter ons ligt. In de gids laten we juist zien wat er wel is doorgegaan doordat we vertrouwen hebben in de toekomst en de club trouw zijn gebleven.

In de gids staat een interview met hoofdtrainer Jan de Jonge en de nieuwe co-trainer François Gesthuizen. De Maandaggroep / Accomodatiegroep en de divisie Commercie worden in de spotlight gezet, net als Robin Janssen, onze vaste rots in het eerste. De stichting Nijerf gaat onder de vlag van Vitaal-Zuid activiteiten organiseren en we interviewden daarvoor o.a. stagiairs van de HAN. Bedrijfspresentaties zijn er van IT voor de Zaak, Hofmans en Byondis. We schrijven over het opstarten van het nieuwe Zaterdag-1 team. Er is aandacht voor de jubilarissen die we, op de oudste leden na, nog niet officieel konden huldigen. Jeugdleden van O14-1 spreken over het trainen in coronatijd en we schrijven over andere jeugdactiviteiten. We gaan terug in de tijd bij het lezen van het historisch artikel over de gloriejaren van De Treffers. En er is een persoonlijk interview gehouden met de familie Kersten (De Bon), een echte De Treffersfamilie.

De gids kwam tot stand door leden van de commissie PR en Communicatie en met medewerking van de commissie Commercie en onze huisfotograaf Jan Peters en fotograaf Will Verbeeten. Drips Media verzorgde de vormgeving. Het eindresultaat mag er zijn. Waarvoor onze hartelijke dank!.