Wedstrijdverslag De Treffers O21 – Hercules O21

Wellicht waren het de zenuwen die bij de eerste officiele wedstrijd sinds tijden horen, maar De Treffers O21 startte zwak met weinig overtuiging, een laag baltempo en weinig initiatief. Voor rust werd er slechts twee maal op doel geschoten, dit was tekenend voor de eerste helft van de mannen van trainer Dennis Kroes.  In tegenstelling tot De Treffers O21 combineerde Hercules O21 rustig tussen de linies dankzij een sterk middenveld en snelle en veel bewegende voorhoedespelers. Dat resulteerde in de 20e minuut in de openingstreffer; 0-1.
Na de thee stond er een totaal ander De Treffers O21. In de tweede helft lukte het de rood-zwarten om de gasten meer onder druk te zetten, wat leidde tot enkele goede kansen, en uiteindelijk ook tot de 1-1. In de 58e minuut wist Hamza Abkari zijn actie te bekronen met zijn eerste van het seizoen. Tijdens het laatste halfuur werden  diverse mogelijkheden niet benut, waardoor er in de stand geen verandering kwam. Ondanks de mogelijkheden om na rust tot de 2-1 te komen was de 1-1 eindstand een terechte uitslag.

Aanstaande zaterdag 11 september speelt De Treffers O21 een uitwedstrijd tegen Westlandia O21