Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Niels Kornelis verkozen tot ADCO Speler van het Jaar en afscheid spelers

Na afloop van de laatste wedstrijd tegen OFC werd zoals gebruikelijk de ADCO Speler van het Jaar bekend gemaakt. Keeper Niels Kornelis kreeg dit jaar deze prijs na een sterk seizoen. In acht van zijn 32 gespeelde wedstrijden kreeg Niels geen tegendoelpunt. De prijs voor Talent van het Jaar was dit seizoen nieuw en werd uitgereikt aan Daan van Hees. De 21-jarige middenvelder kwam dit seizoen in 27 wedstrijden in actie en scoorde vier keer.

Daarnaast werd er afscheid genomen van de spelers die na dit seizoen vertrekken bij De Treffers. Robin Janssen, Brian Campman, Matthijs van Nispen, Teije ten Den, Bart Ebbers, Ifra Sow, Kevin Toppenberg en Abdel el Ouazzane werden allemaal bedankt voor hun inzet in ons rood-zwarte tenue. Ook materiaalverzorgers Wouter Theunissen, Jeremy Sillessen, Tom van Haaren en teammanager Ruud Cillessen nemen na dit seizoen afscheid. Bedankt voor jullie jarenlange inzet!

Clubicoon Robin Janssen nam zelf het woord en vertelde met trots over zijn 15 seizoenen als speler van ons eerste elftal. Aanstaande 3 juni speelt Robin Janssen zijn afscheidswedstrijd op sportpark Zuid en die dag zal helemaal in het teken staan van deze Treffersman in hart en nieren. De wedstrijd begint om 15:30 uur. Tot dan!

Foto’s Jan Peters (klik om te vergroten)