Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

´Mister´ ZA1 neemt afscheid

Aanstaande zaterdag speelt Zaterdag 1 zijn laatste wedstrijd van het seizoen tegen Zelos. Deze wedstrijd is de laatste van Maikel Albers voor de Zaterdag 1, hij gaat volgend seizoen een stapje terug doen.

Vanaf de F-jes doorgestroomd naar uiteindelijk de Zaterdag 1. Oftewel 25 jaar voetbalgeschiedenis. Zijn debuut maakte Maikel vanuit de A2 op het eind van het seizoen 2007-2008 bij de toenmalige trainer Gerrie Visser.

Om vervolgens het seizoen erop in de selectie te worden opgenomen bij de trainer Art Hendriks. Waar hij onder andere in het elftal kwam met Sander Jacobs, Michael Kersten, Maurice Evers, Rens van de Ven, Niek Gerrits, de gebr. Knoop, alsmede de latere topleiders Stijn van Ooijen en Bert Derksen.

Zijn eerste doelpunt, en als verdedigende middenvelder waren het er gedurende zijn carrière niet veel, was dat seizoen tegen W.V.W. Zaterdag 1 (het voormalige team van PGEM), waar met liefst met 13-2 van werd gewonnen. Dat zelfde seizoen speelde De Treffers voor de eerste keer promotie wedstrijden naar de derde klasse. Helaas was dat geen succes. Het seizoen erop lukte dat wel via promotiewedstrijden. Om vervolgens het seizoen 2010-2011 wederom een periode te pakken. Men verloor uiteindelijk in Zeewolde de promotie wedstrijd naar de tweede klasse.

Toevallig of niet, maar Maikel deed niet mee vanwege een sleutelbeen operatie en moest samen met zijn maatje Glenn Wijnhoven lijdzaam toezien dat men verloor. Dat smetje blijft ´m nog regelmatig door zijn hoofd schieten. Als we gewonnen hadden dan…

Plichtsgetrouw als hij is slaat hij geen training over, maar ook de teamuitjes naar o.a. Valkenburg werden door hem niet overgeslagen. En dat 11 seizoenen lang. Kortom, de naam “Mister” Zaterdag 1 is zeker niet misplaatst.

Aankomende zaterdag om 15.15 uur trapt men af en kunt u hem nog een keer bewonderen in het shirt van Zaterdag 1 en geven we hem een gepast afscheid.

Namens de Zaterdag 1