Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Frenk Keukens ADCO Speler van het Jaar

De laatste thuiswedstrijd werd zaterdagavond 18 mei gespeeld op Zuid. De Treffers won met 2-0, een fijne afsluiter na een seizoen van hard werken en ups en downs. Traditioneel was er na de wedstrijd een mooie stuk live muziek in de kantine, gesponsord door ADCO Groesbeek. Ook werd de ADCO Speler van het Jaar bekend gemaakt, werd er afscheid genomen van de staf en spelers die volgend seizoen niet meer bij ons zijn en sprak de voorzitter een algemeen bedankje en terugblik op dit seizoen.

De ADCO Speler van het Jaar is geworden Frenk Keukens! Frenk: “Na zes seizoenen in totaal gespeeld te hebben voor De Treffers, kan je geen mooier afscheid wensen!”. Frenk, je hebt het helemaal verdiend, van harte gefeliciteerd! Het is elk jaar een genoegen en mooie gewoonte om de ADCO Speler van het Jaar beker uit te reiken aan de ‘beste’ speler van het afgelopen seizoen. Via deze weg ook dank aan alle spelers en stafleden die aftreden in hun functie of onze vereniging gaan verlaten. Bedankt voor de inzet en enthousiasme voor onze club!

We danken ook onze trouwe supporters voor het trouwe bezoek aan thuis- en uitwedstrijden en alle vrijwilligers en personeel voor het harde werken het afgelopen seizoen. Natuurlijk dank aan Ad en Lisette Peters voor de sponsoring deze bijzondere avond.