Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Gino van den Berg twee seizoenen langer bij De Treffers

De Treffers en Gino van den Berg zijn een contractverlenging voor twee seizoenen overeen gekomen. De 25-jarige verdediger kan daardoor uitkijken naar zijn vijfde en zesde seizoen in het rood-zwart. Gino speelde dit seizoen negen van de twaalf competitiewedstrijden en heeft in totaal al 68 wedstrijden achter zijn naam staan sinds zijn overstap van Jong Cambuur Leeuwarden in 2019.

Gino: “Ik heb het nog steeds hartstikke goed naar mijn zin bij De Treffers. Voor mij is er geen enkele reden om verder te kijken en toen de club me een voorstel van twee seizoenen deed, heb ik daar geen moment over na hoeven denken.”
Met een huidige tweede plaats op de ranglijst en inmiddels zes spelers met een doorlopend contract, ziet de toekomst er positief uit voor De Treffers en dat ziet Gino net zo. “We zijn momenteel met iets moois bezig bij De Treffers en hebben een goede groep waarmee we bovenin kunnen blijven meedraaien. Jammer genoeg heb ik momenteel een kleine ontsteking in mijn knie, maar de verwachting is dat ik snel weer aansluit op de training. Hopelijk kan ik dus snel weer belangrijk zijn. Oftewel: zoveel mogelijk spelen met zo weinig mogelijk tegengoals!” Dat niet alleen, Gino is ook vastberaden om aanvallend van waarde te zijn. “Ik heb één keer gescoord in een oefenduel, maar nog nooit in een officieel duel. Het wordt dus wel tijd dat ik een keer een corner binnen knik”, vertelt de verdediger lachend.

Tot slot heeft Gino niet alleen de doelstelling om in de competitie bovenin mee te blijven draaien, maar ook om opnieuw te stunten in de KNVB beker. Gino: “De overwinning op RKC smaakt naar meer. Het zou heel mooi zijn om nog een Eredivisie ploeg uit te schakelen, maar voor nu eerst de focus op de competitie!”

In totaal liggen nu zes spelers tot minimaal 2024 vast. Dat zijn Niels Kornelis (2024), Ricardo Ippel (2024), Tjeu Langeveld (2024), Bryan Sirvania (2025), Jordy Thomassen (2025) en Gino van den Berg (2025).

We wensen Gino veel succes en plezier toe de komende seizoenen!