Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Voorbeschouwing Jong Volendam – De Treffers

De Treffers speelt zaterdag een uitwedstrijd tegen Jong Volendam. De beloften van ‘Het Andere Oranje’ staan op de zestiende plek met elf punten uit twaalf wedstrijden. Zet De Treffers de goede eerste periode door?

Tegendoelpunten

Jong Volendam verloor afgelopen weekend met 5-1 bij koploper AFC. De Volendammers kwamen na vijf minuten nog verrassend op voorsprong, maar liepen uiteindelijk toch tegen een grote nederlaag aan. Het was niet de eerste keer dat een uitwedstrijd met grote cijfers verloren ging. Zo waren ook Quick Boys (4-2) en vooral Katwijk (7-0) een flinke maat te groot voor de ploeg van trainer Kiki Musampa. Dankzij deze grote nederlagen heeft enkel OFC dit seizoen meer tegendoelpunten (37) gekregen dan Jong Volendam (29). Op eigen veld kreeg Jong Volendam echter slechts zeven tegendoelpunten. 

Blikvanger

De meest in het oog springende naam van de 28 spelers die Jong Volendam dit seizoen inzette is Milan de Haan. De middenvelder scoorde dit seizoen vijf keer en gaf één assist. In oktober won Jong Volendam mede dankzij zijn doelpunten van de promovendi OFC en FC Lisse.

Onderlinge resultaten

De Treffers en Jong Volendam speelden vier keer eerder tegen elkaar. Drie keer gingen de rood-zwarten op bezoek in het Kras stadion. De eerste wedstrijd leverde een 0-1 overwinning op, in 2020 werd het 1-1 en vorig seizoen verloor De Treffers met 3-0. Op eigen veld won De Treffers eerder met 3-2 van de Volendamse beloften.