Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Geslaagd vrijwilligersfeest

Inmiddels ongeveer een weekje geleden en wel op vrijdag 15 maart, werd het meest belangrijke evenement van het jaar georganiseerd. Het kan niet anders dan dat we het dan over het vrijwilligersfeest hebben. Een avond die de laatste jaren een klein beetje een ondergeschoven kindje was geworden en dus was de opdracht aan de organisatie duidelijk: deze mensen verdienen weer een topfeest! De meiden (Inge, Christy en Sanne) van EVA (commissie evenementen-vrijwilligers-activiteiten) hadden aan deze woorden meer dan genoeg en zijn al in een vroeg stadium begonnen met brainstormen en het uitwerken van de plannen. Het resultaat mocht er dan ook zijn en dat mag in deze een understatement genoemd worden. Met hulp van wat commissie- en groepsleden hebben we een prachtige avond mogen beleven…

De opkomst was groot en alle vrijwilligers werden ontvangen met een lekker welkomstdrankje en een culinair hoogstandje van Jan Maas. Alles mooi gepresenteerd in een uiteraard rood-zwart decor dat met goud was omgeven. De gekozen “extra” kleur goud hoeven we eigenlijk niet verder te verklaren, immers zijn vrijwilligers die kleur meer dan waard voor ons. Onze huisfotograaf Jan Peters zette alle kanjers vervolgens nog even mooi op de foto. Als men dacht dat het daarbij bleef dan hadden ze het mis, want onze hoofdsponsor FlexTeam Nederland deed ook nog een duit in het zakje. Alle bezoekers kregen namelijk 5 consumptiebonnen en mede door deze geste was het ook mogelijk om extra uit te pakken deze avond. Dat is gelukt kunnen we met trots zeggen.

De muziek werd verzorgd door de fantastische band Rootz, een echte aanrader voor iedereen die een écht feest wil organiseren. Adco Autoschade zorgde voor heerlijke luxe borrelplanken en de consumptieprijzen waren door de club gereduceerd naar slechts € 2,=. Laten we verder de lekkere warme hapjes niet vergeten, immers smaakten deze opperbest bij de borrel. Alle ingrediënten voor een gezellige avond waren dus aanwezig en dat werd het dan ook.

Nadat onze voorzitter tussentijds een woord van dank aan eenieder had uitgesproken en de vrijwilligerscommissie zich kort had voorgesteld, was het bij de volgende muziekpauze de beurt aan ons jeugdbestuur. Onze jeugdvoorzitter bedankte de vrijwilligers van de jeugd nog eens extra, bovenop de al hele mooie woorden van de voorzitter. Het jeugdbestuur zette daarbij iemand nog eens extra in het zonnetje. Iemand die al sinds jaar en dag voor de club bezig is en afgelopen jaar ontzettend veel werk heeft verricht. Ruud Cillessen kreeg dan ook de eerste titel “Jeugdzwoeger van het jaar” toebedeeld en ontving een mooi ingelijst shirt met een dinerbon. Wie wordt het volgend jaar?

Nadat de “formaliteiten” waren gedaan, ging Rootz vrolijk verder met waar ze goed in zijn: er een fantastisch feest van maken. De dansvloer was goed gevuld, de borrels vloeiden rijkelijk en iedereen genoot zichtbaar van de avond en elkaar. Helaas komt aan alle leuke dingen veel te snel een einde en rond de klok van 01:00 uur was het feest dan ook afgelopen. De vrijwilligers gingen echter niet met lege handen naar huis en ontvingen van de organisatie nog een hele mooie drinkfles, welke uiteraard voorzien was van ons prachtige clublogo. 

Namens de club bedanken wij iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan deze avond en hopen volgend jaar weer een avond als deze te mogen beleven.

Bekijk hier de foto´s van Jan Peters: