Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Flexteam Nederland verlengt hoofdsponsorschap

We zijn verheugd te kunnen melden dat Flexteam Nederland ook volgend jaar hoofdsponsor van De Treffers zal zijn.  Flexteam Nederland is een van de grotere uitzend- en payrollorganisaties in Nederland.  Het bedrijf zend betrouwbaar, professioneel en gemotiveerd personeel uit afkomstig vanuit andere EU landen. Het hoofdkantoor van Flexteam Nederland is gevestigd in Groesbeek en heeft wervingskantoren in Polen, Hongarije en Roemenië.

In de afgelopen twee jaar ondersteunde Flexteam Nederland het eerste elftal en ook de doorontwikkeling van onze prestatie-elftallen.

Bob Rutten van Flexteam; “Natuurlijk hadden we de afgelopen twee jaar allemaal last van de coronamaatregelen. Het sportpark ging dicht, wedstrijden gingen niet door of werden uitgesteld. Het was niet makkelijk in de eerste plaats niet voor de club zelf. De uitstraling die wij als hoofdsponsor voor ogen hadden werd helaas niet behaald door genoemde redenen. Daar moeten we eerlijk in zijn. Dit seizoen heeft De Treffers laten zien dat het een winnaarsmentaliteit heeft. De afgelopen periode zat het allemaal wat tegen, maar ik ben er van overtuigd dat we dit seizoen op een goede plek gaan eindigen. Deze winnaarsmentaliteit hoort ook bij ons bedrijf. Daarom verlengen wij vol vertrouwen nog een jaar ons hoofdsponsorschap”.

De Treffers bedankt Flexteam Nederland en Bob Rutten voor het vertrouwen. Samen gaan we ervoor! Samen met de Treffers!