Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Open talententraining op Tweede Paasdag

De naam De Treffers is een bekende naam in het amateurvoetbal. Ons eerste elftal speelt al jarenlang op het allerhoogste niveau. Vanuit Groesbeek hebben al tal van spelers de stap naar het betaalde voetbal gemaakt. Sommigen haalden zelfs het Nederlands Elftal.

Ook zijn wij trots op het certificaat Regionale Jeugdopleiding. Wij willen dat iedereen zich optimaal en vooral met veel plezier kan ontwikkelen in het voetbalspel, ongeacht het niveau. Voor onze selectieteams (Onder 13-1 tot en met Onder 17-1) geldt dat wij dit graag koppelen aan het spelen in de Hoofdklasse maar liever op (hoog) Divisieniveau. Voor deze teams zoeken wij nog naar versterking voor het komende voetbalseizoen

Daarom organiseren wij op maandag 18 april (2e Paasdag) om 10.00 uur een open talententraining waarin vooral heel veel leuke partijvormen worden gespeeld. Hierin kun jij je skills optimaal laten zien! Deze training wordt door gediplomeerde jeugdtrainers van De Treffers begeleidt. Ben jij een voetballer uit de regio die volgend seizoen speelt in de genoemde leeftijdscategorieën en wil jij jezelf eens meten met andere goede spelers? Of heb je gewoon zin om eens lekker te voetballen? Geef jezelf dan snel op via info@detreffers.nl. Tot slot: De Treffers houdt zich aan de regels van de KNVB rondom het scouten van voetballers. Zo hechten wij hechten belang aan een goede relatie en communicatie met je huidige club. Hopelijk tot 18 april op ons mooie sportpark Zuid in Groesbeek!