Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

EVEN BELLEN MET….

Geen wedstrijden, geen activiteiten op Zuid vanwege het coronavirus. We zijn erg benieuwd hoe het onze leden in deze tijd vergaat. Daarom zijn we gestart met een belrondje in onze vereniging. De vorige keer kwam Thé Wennekers, die al meer dan 75 jaar lid is van onze vereniging, aan bod. En vandaag gaan we verder, de telefoon gepakt en gebeld met….

RUUD CILLESSEN (leider eerste elftal)

….Senn-sitief….

Ruud is al tien jaar leider van ons eerste elftal. Samen met Wouter Theunissen, Jeremy Sillessen en Wilbert Hendriks regelt hij alles rond de Treffersselectie: verzorging kleding, oefenprogramma en allerlei randzaken. Voor spelers heeft hij een luisterend oor en daarmee vormt hij ook een schakel tussen de spelersgroep en de technische staf.
In het dagelijks leven is hij werkzaam bij Stijl Deuren, een bedrijf in Weurt dat – je raadt het al – actief is op het terrein van stijldeuren en zonwering. Ruud verzorgt bij dat bedrijf onder meer de aansturing van inmeting en montage.
Ruud is in normale tijden zo’n 2 à 3 keer per week aanwezig bij de trainingen en is daarnaast een vaste waarde bij uit- en thuiswedstrijden. Al met al is hij daar zo’n 10 tot 20 uur (afhankelijk van de vraag of er uit of thuis gespeeld wordt) per week aan kwijt.

Hoe is het nu met Ruud in dit Treffersloze tijdperk?
“Nou, er gaan best nogal wat dingen gewoon door. De voorbereiding op volgend seizoen, want je kunt je niet permitteren om niet klaar te zijn, als er op een gegeven moment toch weer gevoetbald kan worden. Dus ik ben samen met Wouter, Jeremy en Wilbert – we doen bijna alles samen – bezig met de opstelling van een oefenprogramma, voorafgaand aan het begin van de competitie. Samen zijn we ook aan het kijken of de kleedkamer van de selectie wat anders ingericht kan worden, zodat die door Madaramgroep beter schoon gehouden kan worden. Er zijn plannen om te starten met een heuse competitie voor een elftal Onder 21 en ook daarvoor moet het een en ander voorbereid worden. Kleding bv. Maar dat neemt niet weg, dat ik nu meer tijd heb. Ook voor leuke zaken. Meer tijd voor onze zoon Senn, die vier jaar oud is en die we dus dingen moeten aanleren, die hij anders op school zou krijgen. Met het werk gaat het gelukkig nog redelijk goed, maar deze tijd moet ook weer niet te lang duren.”
Ruud mist vooral de spanning op wedstrijddagen en volgt dan ook met spanning de vervolgaanpak van deze coronacrisis. Wanneer kan er weer gevoetbald worden?