Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

EVEN BELLEN MET JAN WIJERS

Geen wedstrijden, geen activiteiten op Zuid vanwege het coronavirus. We zijn erg benieuwd hoe het onze leden in deze tijd vergaat. Daarom zijn we gestart met een belrondje in onze vereniging. De vorige keer kwam Antoinette Gerrits, de beheerder van onze kantine aan bod. En vandaag gaan we verder, de telefoon gepakt en gebeld met….

….virtueel op Zuid….

JAN WIJERS (oud-jeugdvoorzitter)
“Ik ben lang voorzitter van de jeugdcommissie geweest. Maar ook nu nog spendeer ik normaal gesproken veel tijd aan De Treffers: in de kledingcommissie en voor de organisatie van de scheidsrechters ben ik gemiddeld toch wel zo’n 8 uur per week of soms nog meer bezig. Dat is nu weggevallen. En dus houd ik wel tijd over. De tuin ligt er dus weer netjes bij. Ook mijn werk voor NXP doe ik nu vanuit huis. Dat valt niet altijd mee, ’t is best wel saai. Veel bellen, conference calls en dat soort dingen. Vanaf vorige week zijn we met een paar mensen aan het kijken of we voor onze jeugdleden iets virtueels kunnen opzetten. Dat gaat zeker lukken. Op die manier houden we de betrokkenheid bij De Treffers overeind. Maar het is nu natuurlijk toch allemaal wat anders. Ik mis de gezelligheid en de vaste contacten met de mensen op Zuid.”