Samen met De Treffers

Nieuws

Eerste puntenverlies De Treffers Zaterdag 1

In de vijfde competitiewedstrijd is De Treffers Zaterdag 1 helaas tegen het eerste puntenverlies aangelopen. Op bezoek bij Quick 1888 werd het 2-2. De ploeg van Wilbert Hendriks startte sterk aan de wedstrijd. Binnen vijf minuten waren er al twee goede mogelijkheden, maar de bal ging er helaas niet in. Hierna pakte een feller Quick 1888 het initiatief maar gevaarlijk werden ze in eerste instantie niet. Na 25 minuten voetbal kwam de thuisploeg toch op voorsprong door een scrimmage na een corner. Tien minuten werd het zelfs 2-0 door een inschattingsfout in de verdediging. De Treffers werd wakker geschut en begon hierna weer beter te voetballen. Vlak voor rust resulteerde dit in de aansluitingstreffer van Rick Janssen. Hij schoot vanaf randje 16 de bal binnen.

In de tweede helft ging De Treffers Zaterdag 1 op zoek naar de gelijkmaker. Ondanks veel balbezit lukte het niet om grote kansen te creëren. Het spel was te gehaast en bij vlagen slordig. Quick 1888 deed er ook alles aan om De Treffers niet in hun spel te laten komen en de wedstrijd te vertragen. De laatste vijftien minuten ging de ploeg van Wilbert Hendriks meer risico nemen. Cendrino Misidjan werd naar voren gestuurd om een punt uit het vuur te slepen. Dat lukte. In de 92e minuut won Cendrino een kopduel waardoor de bal bij Rick Janssen belandde en hij koel afrondde.