Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Aanvoerder Ricardo Ippel twee jaar langer bij De Treffers!


De Treffers en Ricardo Ippel hebben overeenstemming bereikt over een contractverlenging van twee seizoenen. De aanvoerder van onze eerste selectie ligt daardoor tot en met het seizoen 2023/2024 vast. Ricardo speelde pas negen officiële wedstrijden voor De Treffers, maar heeft zich in deze korte periode al bewezen als absolute sterkhouder in de ploeg van Jan de Jonge. Ricardo: “Ik voel me thuis bij De Treffers en wordt gewaardeerd door de trainers, technische commissie en supporters. Voor mij was het daarom geen moeilijke keuze om mijn contract te verlengen toen De Treffers mij hiervoor benaderde.” 

Na negen wedstrijden in de Jack’s League staat De Treffers op de derde plek. Deze goede resultaten zijn niet los te zien van de aanwezigheid van Ricardo Ippel. Met Ricardo heeft De Treffers afgelopen zomer een absolute leider in huis gehaald en dat betaalt zich nu al uit. Ricardo: “In de voorbereiding deden we het behoorlijk, maar zo’n goede start van het seizoen had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht. Mijn doel was om het team op sleeptouw te nemen en om een belangrijke speler te worden voor De Treffers. Ik ben daarom heel blij hoe het nu gaat, want alle neuzen staan dezelfde kant uit en de sfeer is heel goed binnen het team.” De technische commissie van De Treffers heeft aangegeven dat ze de komende jaren verder willen bouwen, vastigheid willen creëren en ze zien hierin een belangrijke rol weggelegd voor Ricardo. Dat Ricardo als aanvoerder al zo vroeg in het seizoen zijn contract heeft verlengd, geeft meteen een positief signaal naar de overige spelers. 

Nadat Ricardo bij zowel Willem II als MVV een belangrijke speler was, heeft hij dit gevoel dus weer helemaal teruggevonden op sportpark Zuid. Ricardo: “Bij Lommel SK heb ik iets minder gespeeld, dus ik ben heel blij dat ik weer belangrijk kan zijn voor een team. De competitie is van een goed niveau en voor mijn gevoel zit er nog veel rek in ons team en in de club. Ik kijk daarom enorm uit naar de komende tweeënhalf jaar.” Daarna is het als het aan Ricardo ligt nog niet klaar: “Als ik fit blijf dan wil ik na 2024 nog wel twee jaar bij deze mooie club blijven.”

Behalve Ricardo Ippel hebben ook Gino van den Berg, Bryan Sirvania en Jordy Thomassen al een contract voor volgend seizoen. De Treffers hoopt natuurlijk zo snel mogelijk meer spelers van het huidige succesvolle team langer aan zich te binden. Voor nu wensen we Ricardo veel succes en plezier toe voor de rest van het seizoen!