Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Officiële opening beweegpark op Sportpark Zuid

Op vrijdag 29 oktober om 16.00 uur opent officieel op Sportpark Zuid het nieuwe openlucht beweegpark. Het beweegpark is gericht op buiten-fitness en is bedoeld voor deelnemers van alle leeftijden die fit en vitaal willen blijven, ook als ze nooit echt sportief waren. Wil je individueel sporten of liever in een groep? Wil je daarbij begeleiding? Het kan allemaal. Het beweegpark is onderdeel van Vitaal-Zuid. 

Het beweegpark bestaat uit meerdere onderdelen. Deelnemers trainen op vaste trainingsapparaten om alle spiergroepen te trainen en te versterken. Extra oefeningen en wisselende trainingsmaterialen zorgen voor de nodige variatie. En het beweegpark heeft een wandelroute tussen de bomen met onderweg veel oefeningen. Het beweegpark traint zowel conditie als kracht, waardoor je lichaam in balans blijft. De trainingstijd is kort en dus makkelijk in te passen.

Op vaste momenten in de week is er, voor mensen die voor een abonnement kiezen, een coach aanwezig die de deelnemers begeleidt. Je sport dan op een vast moment in de week. De coach start eerst met een fitheidsmeting. Samen met de coach stel je een eigen trainingsdoel. De oefeningen sluiten daarbij steeds aan. Zo ben je ervan verzekerd dat je verantwoord en veilig traint en blessures voorkomt. Buiten de vaste trainingsmomenten kunnen sporters ook terecht om zelfstandig te trainen. De coach helpt en motiveert om door te zetten.

Speciaal voor de leden van De Treffers biedt Vitaal-Zuid de kans om vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden van het beweegpark. Leden mogen een gratis fitheidsmeting uit laten voeren en krijgen vervolgens drie gratis proeftrainingen aangeboden. Maak vooral gebruik van deze mooie kennismakings-aanbieding! Daarna kun je kiezen voor een onbeperkt abonnement met begeleiding van de coach. Dit kost dan slechts € 9,95 per maand. Voor meer informatie over het park en de vaste trainingstijden, kijk op www.vitaal-zuid.nl. Wil je aanmelden of een vraag stellen, mail dan naar info@vitaal-zuid.nl

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de officiële opening bij te wonen. De openingshandelingen worden verricht door Irma van de Scheur (wethouder te Berg en Dal) en Antoine Driessen (Bestuursvoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen.)