Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Jan de Jonge vertrekt per direct bij De Treffers

Jan de Jonge vertrekt per direct bij De Treffers. Hij gaat in op een aanbieding uit Turkije en gaat komende week aan de slag bij zijn nieuwe club.

De Treffers betreurt het vertrek, maar respecteert de keuze en wil Jan de Jonge deze mogelijkheid niet ontnemen.

Over de opvolging en invulling van de staf gaat de Technische Commissie zich komende week beraden. In de tussentijd neemt co-trainer François Gesthuizen de taken van Jan de Jonge over.

Jan de Jonge was vanaf seizoen 2019-2020 werkzaam als hoofdtrainer bij De Treffers.

Dankwoord van Jan en Bibi de Jonge:

Beste Treffers familie,

Langs deze nogal onpersoonlijke maar jammer genoeg noodzakelijke manier willen wij jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren! Wij mochten deelgenoot zijn van een echte voetbalfamilie met al zijn, vooral, voordelen en nadelen! Ook al was het de afgelopen jaren niet gemakkelijk voor iedereen tijdens de Covid-pandemie, want de vereniging ging veelal op slot en daardoor werd het contact onderling behoorlijk beperkt. Toch hebben we in deze periode met zijn allen hard kunnen werken om op het technische niveau het voetbalhart kloppend te houden en gelukkig is dat behoorlijk goed gelukt! Ook willen wij jullie bedanken voor de gastvrije ontvangst binnen de vereniging in de kantine en waar ook in Groesbeek die wij hebben gevoeld.

Tot slot bedanken wij de technische staf, spelersgroep en de technische commissie voor de samenwerking de afgelopen tijd.

De hartelijke groeten,

Jan en Bibi de Jonge.