Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Een druilerige maar mooie dag voor onze Mo19-1

Druilerig was het op zondag 3 december, waar we om 08.50 stipt van het Sportpark Zuid vertrokken met de gesponsorde de De Treffers bus naar Monster om te spelen tegen de dames van Ado Den Haag.
Op een mooi sportpark waar op zondag alleen maar jonge meiden voetballen kwamen we de damesbondscoach Sarina Wiegman tegen die gelijk met onze dames op de foto wilde. Dank daarvoor. Voordat we denken dat onze roem ons is vooruitgesneld, dat kan niet los worden gezien van het feit dat haar dochter moest trainen en ze daar stond te kijken. Maar goed tegen een sterke tegenstander met louter technisch vaardige speelsters moesten we proberen er, na het echec van zaterdag (4-4 tegen Eldenia), het beste van te maken. Dat is ondanks een 2-0 nederlaag zeker gelukt.
Zeker in de beginfase ging het perfect tegen elkaar op en regen de kansen zich aan beide zijden aaneen.
Iets meer aan Haagse zijde, maar dat lijkt ook logisch. Met 1-0 in de rust en goed dwingend voetbal met de juiste inzet en drive, waren we nog niet kansloos. De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat een zege er nooit inzat tegen deze sportieve ploeg met een perfect onpartijdig fluitende scheidsrechter. Je hoort weleens van die verhalen dat het ook anders kan zijn:-).
Een gelijkspel had gekund, maar de uiteindelijke 2-0 was de beslissing. Een resultaat om met een goed gevoel op terug te kijken. Weer wat geleerd en nu op naar de beslissing in de competitie en naar de nieuwe indeling voor de EL in het voorjaar. Wij zijn er klaar voor!