Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Dean van der Sluijs twee seizoenen langer op Zuid

De Treffers en Dean van der Sluijs zijn een contractverlenging voor twee seizoenen overeen gekomen. De 28-jarige verdediger speelt pas vanaf begin februari voor De Treffers, maar de samenwerking is van beide kanten dusdanig goed bevallen dat Dean voor de komende twee seizoenen is vastgelegd. 

Met 218 wedstrijden achter zijn naam in de Keuken Kampioen Divisie haalde De Treffers met Dean een ervaren linksback binnen. Sinds zijn komst speelde Dean vijf wedstrijden en in deze wedstrijden viel de Brabander in positieve zin op door verdedigend zijn mannetje te staan en aanvallende impulsen aan het spel toe te voegen. Dean: “Ik had het meteen naar mijn zin bij De Treffers en dus ben ik erg blij met mijn contractverlenging.” 

De Treffers is met een goed seizoen bezig, maar ondanks dat speelde Dean al vier van de vijf wedstrijden in de basis. Dean: “In mijn eerste wedstrijd stond ik al meteen in de basis, omdat Yassin (Hamdi) toen ziek was. Voor mij was het een kans om meteen een goede indruk achter te laten en daarna heb ik ook al veel minuten gemaakt. Ik snap dat het niet vanzelfsprekend is dat ik meteen alles zou spelen, en dus ben ik tevreden hoe het tot nu toe is gegaan. Ik merk nu dat ik steeds meer ritme krijg en het niveau dus alleen nog maar omhoog kan gaan.”

Over het niveau van de Tweede Divisie is Dean ook te spreken. Dean: “Ik heb de nodige ervaring in de Keuken Kampioen Divisie en ook nog even in Noorwegen gespeeld voordat ik bij De Treffers aansloot. Het valt me op dat het spel heel veel op en neer gaat in de wedstrijden in de Tweede Divisie. Dit vereist veel kracht en conditie en ik heb al gemerkt dat vrijwel geen een wedstrijd makkelijk is.”

Dean speelt nog minimaal twee seizoenen voor De Treffers en brandt van de ambitie. Dean: “We zijn nu aan het jagen op Spakenburg en zullen er alles aan doen om het hen zo moeilijk mogelijk te maken. We moeten de hoop niet opgeven en dan maar kijken waar we eindigen.” De doelstelling voor de komende jaren heeft Dean ook helder voor ogen: “Als ik zou mogen kiezen, lijkt het me mooi wanneer volgend seizoen op ons gejaagd wordt, in plaats van andersom. In mijn eerste twee maanden bij De Treffers heb ik al gemerkt dat we een goede spelersgroep hebben en iedereen gemotiveerd is. De kern blijft bij elkaar en ik ben ervan overtuigd dat we nog veel kunnen bereiken!”

We wensen Dean veel succes en plezier toe in de komende twee seizoenen bij De Treffers!