Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers zoekt jeugdscouts

De Treffers is een bekende naam in het amateurvoetbal. Het eerste elftal speelt al jarenlang op het allerhoogste amateurniveau. Vanuit Groesbeek hebben diverse spelers de stap naar het betaalde voetbal gemaakt. Sommigen van hen haalden zelfs het Nederlands Elftal.

Qua beleid wil De Treffers met alle selectieteams op een zo hoog mogelijk (divisie) niveau spelen zonder hierbij de factor plezier uit het oog te verliezen. De jeugdopleiding heeft het KNVB Certificaat Regionale Jeugdopleiding wat betekent dat er gewerkt wordt met gekwalificeerde/gediplomeerde trainers. De faciliteiten op ons sportpark zijn natuurlijk ook top waardoor een ideaal leer- en ontwikkelklimaat voor voetballers gegarandeerd is om zich steeds opnieuw uit te dagen.  Om spelers nog beter in beeld te krijgen is De Treffers op zoek naar jeugdscouts.

Heb je een voetbalachtergrond, wil je  op zaterdag regelmatig een jeugdwedstrijd bezoeken en wil je je ontwikkelen binnen een omgeving die voetbal ademt meld je dan aan.

De Treffers biedt een officiële opleiding tot voetbalscout aan. Daarnaast krijg je een gepaste onkostenvergoeding en een seizoenskaart van De Treffers. Meer informatie is te verkrijgen via info@detreffers.nl