Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers zet zichzelf te kijk

SCHEVEVINGEN – Altijd leuk, ’n dagje Scheveningen. Lekker pierewaaien onder een prettig najaarszonnetje. En dat deed De Treffers dan ook. Pierewaaien. De badgastheren hadden geen kind aan de Groesbekers, die regelmatig in het mes van de scherpe counter vielen. Scheveningen – De Treffers : 5 – 0.

Het ging al direct mis na iets meer dan 5 minuten. Niels Kornelis schatte tegen de zon in een hoge bal volstrekt verkeerd in, deze kon opgepikt worden door Gouda, die goed het lichaam gebruikend het leder in de touwen prikte. Vervolgens probeerden de roodzwarten het wel, maar te vaak liepen ze in de buitenspelval. En na 35 minuten kon Scheveningen de voorsprong zelfs verdubbelen. De Treffers, dat ver was opgerukt, zag de tegenstander met een snelle tegenaanval via Beke uiteindelijk Tjin-Asjoe vinden, die met een knap schot Niels Kornelis kansloos liet. Het enige wat de Groesbekers daar tegenover konden stellen was een buitenspeldoelpunt van Bryan Sirvania. O ja, en een gele kaart voor Bouyaghlafen, die de bal wegtrapte nadat er al was gefloten. Een gele kaart, die in de tweede helft funest bleek te zijn. Met enkele wissels – Waterink was er weer bij na zijn blessure – probeerde Leeroy Echteld weer grip te  krijgen op de wedstrijd. Een kopbal van Tim Waterink over doel leek daarvoor een eerste signaal. Het werd echter geen 2-1, maar 3-0 in de 52e minuut. De bal werd uit een ingooi doorgekopt op Markvoort Beke, die van dichtbij eveneens met het hoofd binnen knikte. Nog gaven de roodzwarten zich niet geheel gewonnen. Thomassen en Waterink waren jammer genoeg niet succesvol met hun pogingen. En toen halverwege de tweede helft Bouyaghlafen zijn frustratie op de verkeerde manier uitte en een beuk aan zijn tegenstander uitdeelde – hij kon met 2x geel en dus rood vertrekken – was het wel gebeurd. Scheveningen kon freewheelend naar het einde en scoorde zelfs nog twee keer. Van Baalen sneed door de Treffersverdediging als Mozes door de Rode Zee en maakte er 4-0 van in de 72e minuut. En het slotakkoord was eveneens voor Van Baalen. In de 89e minuut tikte hij van dichtbij binnen. Het laatste fluitsignaal kwam als een bevrijding.

KKlik hier voor de samenvatting: https://eyecons.com/videos/veel-goals-en-rode-kaart-na-elleboogstoot-svv-scheveningen-vs-de-treffers-samenvatting-betnation-divisie-2324-26253

Foto Richard de Vos (ProShots)

SCHEVENINGEN, 16-09-2023, Sportpark Houtrust. Dutch Football Tweede divisie, season 2023 / 2024 between Scheveningen and de Treffers.