Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

SAVE THE DATE(S)

DONDERDAG 12-10-2023: EERSTE CLUBAVOND NIEUWE STIJL

Zoals al zo mooi omschreven in de presentatiegids, willen we er als club voor al onze leden zijn. Ons clubhuis moet als een 2e thuis voelen: een plek waar je je gewaardeerd en gehoord voelt, plezier hebt en emoties kunt delen. Of je nu alleen komt of met meerdere (Treffers)vrienden, eenmaal binnen moet je het gevoel van “samen” kunnen voelen. Het samen van “Samen met de Treffers”.

Als club willen we dit nog meer dan voorheen benadrukken en dus ook extra gaan faciliteren. Er zijn hiervoor meerdere initiatieven welke de komende tijd bekend zullen worden gemaakt, maar enigszins trots kunnen we nu al melden dat de ooit zo populaire clubavond weer nieuw leven in is geblazen.

De clubavond is er niet alleen voor spelers en staf, maar zeer zeker ook voor niet spelende leden, vrijwilligers (lid of geen lid) en ouders van onze jeugd. Bovendien zullen de avonden niet alleen gezellig zijn, doch ook informatief en onderhoudend. Vanaf de bovenbouw Jeugd tot aan het oudste lid, aan iedereen wordt gedacht.

Met de start op 12-10 a.s. zullen we deze avonden regelmatig gaan organiseren volgens onderstaand schema. Er worden allerlei lekkere hapjes geserveerd en de consumptieprijzen zullen gereduceerd zijn, maar er is veel meer…

De avonden worden voortaan opgeluisterd door (korte) interviews met selectiespelers en trainers van diverse teams, er zijn altijd leden van het bestuur aanwezig voor vragen of gewoon een leuk gesprek en er wordt clubnieuws gedeeld. Tevens zullen we zo nu en dan muziek hebben, zorgen voor de komst van sprekers die je zullen boeien en tal van overige activiteiten organiseren. Circa een week voorafgaand aan elke clubavond wordt het programma op de website en socials gedeeld, maar dit wordt d.m.v. flyers ook in en rond het clubhuis aangekondigd. Aanvangstijd is altijd 20:00 uur!

We zien jou graag 12-10 a.s. om er een geslaagde 1e avond van te maken. We rekenen op je komst!